Lähdetkö talvilomalla reissuun? Nappaa tästä vinkit takapenkkiläisten tabletteihin

Suuntautuipa loma sitten hangille tai lämpöön, täytyy ensin selviytyä itse matkanteosta.

Kokosin viisi sovellustärppiä takapenkille tai lentokoneeseen viihdykkeeksi. Kaikki sovellukset sopivat alle kouluikäisille lapsille ja ne toimivat ilman nettiyhteyttä.

Kaipaatko lisää vinkkejä? Niitä löytyy kesälomalistastamme!

 

img_0435

Sago Mini Planes Adventure

Jos talvilomamatkalle lähdetään lentäen, sopii tämä peli matkatekemiseksi mitä parhaiten. Formaatti on tuttu saman sarjan auto– ja laivapeleistä: Ensin valitaan kiva kulkupeli ja ei kun lennolle lomakohteeseen. Matkan varrelta löytyy kivaa ja värikästä tökittävää perheen pienimmille. Hahmot ovat suloisia ja peli helppo käyttää. Ei aikarajoituksia tai pistelaskua, vaan leppoisaa leikkiä.

Peli ladataan ilmaiseksi ja sitä saa kokeilla kuusi pelikertaa ennen pelin lopullista lunastamista.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Planes Adventure
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini Planes Adventure

 

img_0437

Toca Hair 3

Pienet tyylinikkarit innostuvat kampaamosta, jossa omalle hahmolleen voi luoda mitä villeimmän kampauksen vain muutamalla sormen sipaisulla. Tukkaa pääsee leikkaamaan, pesemään ja kähertämään mieleisekseen. Tyyli viimeistellään asusteilla. Tarjolla on sekä tyttö- että poikahahmoja, jotka eivät pane lainkaan pahakseen, vaikka otsatukka menisikin vähän vinoon.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Hair Salon 3
Androidille sovellus löytyy täältä: Toca Hair Salon 3

 

img_0173

Avokiddo Emotions

Hauskassa eläinpelissä lapset pääsevät kosketuksiin tunteiden kanssa.

Ensin valitaan yksi neljästä eläimestä. Sitten sille aletaan tarjoilla ruokaa, vaatteita ja esineitä. Kullakin eläimellä on omat mieltymyksensä ja ne reagoivat tarjoiluihin kukin omalla tavallaan.

Peli on humoristinen, mutta samalla se opettaa huomaamaan toisen tunnereaktiot. Arjenkin tunnetaidot voivat kehittyä, kun joutuu pelissä pohtimaan, tykkääkö seepra kakusta ja mitä mieltä lammas on aurinkolaseista.

Voit ladata sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Avokiddo Emotions
Androidille peli löytyy täältä: Avokiddo Emotions

 

lastenpelejä offline-tilassa

Nampa Holiday

Söötti Nampa-sarja on aina kivaa tekemistä pikkuihmisille. Peleissä symppikset ja humoristiset eläinhahmot puuhailevat värikkäässä pelimaailmassa.

Nampa Holiday -pelissä ne lähtevät reissuun erilaisilla kulkuneuvoilla. Pelaaja pääsee esimerkiksi koristeleman linja-autoa, rakentamaan hiekkalinnaa sekä laskemaan vesiliukumäestä.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa HolidayKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *