Lähdetkö talvilomalla reissuun? Nappaa tästä vinkit takapenkkiläisten tabletteihin

Suuntautuipa loma sitten hangille tai lämpöön, täytyy ensin selviytyä itse matkanteosta.

Kokosin viisi sovellustärppiä takapenkille tai lentokoneeseen viihdykkeeksi. Kaikki sovellukset sopivat alle kouluikäisille lapsille ja ne toimivat ilman nettiyhteyttä.

Kaipaatko lisää vinkkejä? Niitä löytyy kesälomalistastamme!

 

img_0435

1. Sago Mini Planes

Jos talvilomamatkalle lähdetään lentäen, sopii tämä peli matkatekemiseksi mitä parhaiten. Formaatti on tuttu saman sarjan auto– ja laivapeleistä: Ensin valitaan kiva kulkupeli ja ei kun lennolle lomakohteeseen. Matkan varrelta löytyy kivaa ja värikästä tökittävää perheen pienimmille. Hahmot ovat suloisia ja peli helppo käyttää. Ei aikarajoituksia tai pistelaskua, vaan leppoisaa leikkiä.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Planes
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini lentokoneet

 

img_0240

2. Busy Shapes 2

Ongelmanratkaisuhommista innostuvat vähän isommatkin. Noin 4-8-vuotiaille suunnattu värikäs 3D-palikkapeli antaa puntaroitavaa aivoille ja tekemistä sormille. Pelissä edetään tasolta toiselle erilaisia ongelmia ratkoen. Puzzlet vaikeutuvat ja muuttuvat pelin edetessä: Välillä palikka pitää saada oikean muotoiseen koloon, toisinaan esteenä on liikuteltava aita tai liukuhihna. Tasoja on yhteensä sata, joten peli ei lopu kesken ihan yhdeltä istumalta.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Busy Shapes 2

 

img_2597

3. Comomola Pirates

Merirosvopelin parissa tavallinen lomamatka muuttuu oikeaksi seikkailuksi. Oman merirosvon kanssa lähdetään etsimään aarretta. Matkaa tehdään laivalla ja lentäen ja ennen aarteen löytymistä tavataan jos jonkinlaista otusta. Peli on värikäs, humoristinen ja ihan vähän myös jännittävä. Peli ei ole ihan vapaata leikkiä vaan se etenee tarinan lailla alusta loppuun. Pelikertoihin saa kuitenkin vaihtelua hahmoa vaihtamalla ja eri kulkuneuvoja valitsemalla, joten siitä riittää iloa pidemmäksikin aikaa.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Comomola Pirates

 

img_0437

4. Toca Hair 3

Pienet tyylinikkarit innostuvat kampaamosta, jossa omalle hahmolleen voi luoda mitä villeimmän kampauksen vain muutamalla sormen sipaisulla. Tukkaa pääsee leikkaamaan, pesemään ja kähertämään mieleisekseen. Tyyli viimeistellään asusteilla. Tarjolla on sekä tyttö- että poikahahmoja, jotka eivät pane lainkaan pahakseen, vaikka otsatukka menisikin vähän vinoon.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Hair Salon 3
Androidille sovellus löytyy täältä: Toca Hair Salon 3

 

img_0173

5. Avokiddo Emotions

Hauskassa eläinpelissä lapset pääsevät kosketuksiin tunteiden kanssa. Ensin valitaan yksi neljästä eläimestä. Sitten sille aletaan tarjoilla ruokaa, vaatteita ja esineitä. Kullakin eläimellä on omat mieltymyksensä ja ne reagoivat tarjoiluihin kukin omalla tavallaan. Peli on humoristinen, mutta samalla se opettaa huomaamaan toisen tunnereaktiot. Arjenkin tunnetaidot voivat kehittyä, kun joutuu pelissä pohtimaan, tykkääkö seepra kakusta ja mitä mieltä lammas on aurinkolaseista.

Voit ladata sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Avokiddo Emotions
Androidille peli löytyy täältä: Avokiddo EmotionsKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: