Vintiöistä

Terve! Ja kiitos, että tulit lukemaan!

Viihdevintiöt

Olen Jenni Utriainen, kulttuurista, viihteestä ja pelaamisesta innostunut vapaa kirjoittaja, toimittaja ja äiti. Viihdevintiöt-blogissani suosittelen lasten mobiilipelejä sekä pohdin perheemme mediakasvatuslinjaa yleisestikin. Väliin saattaa hulahtaa jokunen ajatus tuoreista tenavain kirjoista ja elokuvistakin.

Oman lapsiperhearkeni tarpeesta lähtenyt idea on nostaa sovelluskauppojen runsaasta mutta laadultaan kovin vaihtelevasta valikoimasta esiin pienille lapsille turvallisia, hauskoja ja kehittäviäkin pelejä. Blogin tarkoitus on jakaa sovellusvinkkejä ja pelitietoutta vanhemmille ja miksei myös päiväkodeille ja kirjastoille sekä kaikille muillekin, jotka tarjoavat tabletteja ja älypuhelimia lasten käyttöön.

Viihdevintiöt aloitti vuonna 2014, ja olen sen koommin ehtinyt testata satoja sovelluksia. Kriteereistä, joiden perusteella lastenpelejä arvioin, voit lukea tarkemmin tästä ja tästä

Olen myös kirjoittanut blogin aihepiiristä kirjan yhdessä Satu Irisvikin kanssa: Kuinka kasvattaa diginatiivi (S&S 2017).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: