Digitaalinen kauppaleikki pienille

 Dr. Panda -sarjan kauppapelissä suoritetaan pieniä tehtäviä sympaattisen Pandan isännöimässä supermaketissa.

Kauppaan tulee asiakkaita, joiden kanssa keräillään ostoksia, valitaan irtokarkkeja ja punnitaan vihanneksia. Pihalla pelaaja pääsee kokoamaan otoskärryjä ja varaston puolella lastataan trukin avulla laatikoita siisteiksi kasoiksi kuin palapelejä konsanaan.

Jokaisesta suoritetusta tehtävästä palkitaan hurrauksin. Ja jos tehtävää ei halua tehdä loppuun, ei sekään haittaa. Ruudun ylälaidan nuolinäppäimistä pääsee siirtymään helposti muihin puuhiin.

Peli on värikäs ja sen hahmot ovat ystävällisiä eläimiä. Puhetta tai tekstiä ei ole.

Toisinaan peli vihjaa hienovaraisesti, mitä kohtaa pitäisi seuraavaksi tökätä, mikäli pelaaja ei heti tunnu sitä tajuavan. Vapaaseen leikkiin tottunut nuori pelaaja saattaakin olla välillä vähän ihmeissään siitä, mitä suunnitelmallinen peli odottaa hänen tekevän.

Joka tapauksessa Dr. Pandan Supermarket on hauska, viihdyttävä ja opettavainenkin peli. Sen avulla voi käydä llapsen kanssa läpi sitä, mitä kaikkea kauppareissulla tapahtuu.

Ruokapakettien kerääminen ostoskärryyn kuvallisen ostoslistan mukaan ja jätteiden lajittelu kierrätyslaatikoihin myös harjaannuttavat tarkkaavaisuutta ja hahmotuskykyä. Pääseepä pelissä ajelemaan liukuportaillakin,.

Kauppaleikki sopii parhaiten noin 2-4-vuotiaille. Se ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai lisäostoja. Etusivulla mainostetaan muita sarjan sovelluksia.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Supermarket
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda SupermarketKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *