Lego Batman -elokuva on sellaista tykitystä, että lepakkomiesfanin äitikin tykkää

img_0457

En henkilökohtaisesti ole mikään supersankarifani, mutta elämäntilanteen sanelemista syistä kotini pursuaa kaikenlaista sankariukkelia. Legoillakin on viime vuosina tullut rakenneltua enemmän kuin lapsuudessa konsanaan.

Hitusen vastentahtoiset asenteet eivät kuitenkaan latistaneet fiiliksiä uudessa Lego Batman -elokuvassa. Leffa oli sen verran tiukkaa tykitystä alusta loppuun, että sitä katseli ihan oikeasti mielikseen. (Joo, tiedän, että elokuvan oikea kirjoitusasu on LEGO® Batman elokuva, mutta rakastan suomen kieltä, joten…)

Mutta asiaan: Leffa on hauska. Mikä parasta, aikuisille suunnattua huumoria ei oltu kuitattu päälle liimatuilla noloilla pikkutuhmuuksilla. Huumorin lisäksi itseäni miellytti elokuvan positiivinen sanoma.

”Tää on paras kaikista elokuvista, mitä oon koskaan nähnyt.”

Kuusivuotias oli odottanut elokuvaa hartaasti, ja kaikki trailerit oli katsottu moneen kertaan. Eikä itse elokuvakaan ollut pettymys. Poika hehkutti, että Batman on paras elokuva, jonka hän on koskaan nähnyt. Iso osa sanallisesta huumorista taisi mennä kyllä ohi. Se ei kuitenkaan haitannut. Lapsia naurattivat elokuvateatterissa muut jutut kuin aikusia, mutta pääasia, että kaikkia nauratti.

VINKKI: Jos mietit, miten elokuvan voisi valjastaa kasvatuksen välineeksi tai miten hyvin se toimii pienille katsojille, kannattaa katsastaa myös Media-avaimeen kirjoittamani arvio: Kurkkaa tästä, mitä vanhempien täytyy leffasta tietää!Kategoriat:Leffat, Muut

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *