Söpö pikkulasten sovellus on sukua netin kissavideoille

Testissä: Little Kitten – My Favourite Cat

Kissavideoiden pieni ystävä tykästyy takuulla ainakin aiheen puolesta myös suloisen kissanpennun tähdittämään sovellukseen.

Little Kitten -kissapelissä seurataan interaktiivisen kisun elämää.  Kyseessä ei ole suoranaisesti lemmikinhoitopeli vaan enemminkin laajennettu kissavideo, missä kisulle saa sattumaan koko ajan jotain hassua.

img_0380

Peliympäristönä on kissan kotitalo. Leikkihuoneen esineitä koskettamalla kissa pääsee esimerkiksi ajelemaan leikkiautolla, lentämään lelulentokoneella, leikkimään piilosta ja skeittamaan. Sängyllä sen saa tekemään hyppytemppuja, joista palkinnoksi saatuja keksejä kissalle voi syöttää.

Leikkihuoneessa on paljon leluja, jotka reagoivat lapsen kosketukseen käynnistämällä minipelejä. Siellä on myös piirtotaulu, johon pelaaja pääsee omalla sormella piirtelemään taidetta.

Leikkihuoneen lisäksi kissanpentu pääsee myös eteiseen, jonka seinällä olevia tauluja koskettamalla lapsi voi katsella kissavalokuvaa ja -videota. Eteisen seinältä pääsee myös App Storeen katselmaan muita valmistajan sovelluksia, mutta linkissä on lapsilukko.

img_0389

img_0381

Realistisen näköinen kissa toimii pelissä kivasti. Sovelluksessa on paljon humoristisia oivalluksia ja hauskaa löydettävää.

Peli on suunnattu alle 5-vuotiaille. Se on kiltti, rauhallinen ja mainokseton. Lisäksi se on mielestäni kivan monipuolinen ja persoonallinen.

img_0377

VINKKI: Piirto-osiossa voi harjoitella lapsen kanssa värien yhdistämistä tyyliin mitä väriä saadaan, kun yhdistetään sinistä ja keltaista. Piirroksen voi myös tallettaa tai lähettää kaverille, mutta tämä ominaisuus on lapsilukon takana.

VINKKI 2: Vanhempi voi säätää asetuksista kissan nukahtamaan tietyn peliajan jälkeen. Tällöin kissa menee haukotellen vuoteeseen, valot sammuvat ja alkaa rauhoittava musiikki. Tämä on hyvä tapa saada lapsi pois pelin äärestä: ”Kissa meni nukkumaan. Nyt meidänkin on aika tehdä jotakin muuta.”

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Little Kitten – My Favorite CatKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *