Sago Mini vie matkalle laivakoiran kanssa

IMG_4594.PNGHauskassa pikkulasten pelissä veneillään Sago Mini -faneille tutun koiran kanssa.

Vaikka sovellus on aivan uusi, on siinä jotakin tuttua. Sago Mini Boats on oikeastaan samanlainen peli kuin jo aiemmin esittelemäni Sago Mini Road Trip. Nyt vain autoilevan Jinja-kissan tilalla on veneilevä Harvey-koira.

Peli lähtee käyntiin tutulla tavalla. Ensin valitaan matkakohde muutamasta vaihtoehdosta ja täytetään matkalaukku moninaisilla vaatteilla ja tarvekaluilla. Sitten valitaan venevajasta hauska menopeli ja seilataan menemään.

Road Tripin mäkien tilalla Boats-pelissä on aaltoja, ja tankkaamisen sijaan voi pysähtyä saarelle ostamaan jätskiä tai tervehtimään merirosvokalaa. Eteneminen sujuu yksinkertaisesti sormella näyttöä painamalla. Vedessä matkan varrella killuu kaikkea kivaa mukaan noukittavaa pullopostista ananakseen.

”Onhan veneily nyt aika erilaista kuin autoilu.”

Vaikka käyttöliittymä olisi pelaajalle entuudestaan tuttu, on pelistä varmasti rutkasti iloa. Venereissu ei ole koskaan ihan samanlainen: sää ja matkan varrelta löytyvät yllätykset vaihtelevat pelikerrasta toiseen. Lisäksi Road Trip on ollut ainakin meillä niin suuri suosikki, että merihenkinen jatko-osa oli ihan tervetullut.

IMG_4591.PNGHutihankinnan välttämiseksi autopeliä pelanneelle lapselle kannattaa kuitenkin ennen uuden pelin ostamista mainita, että pelit ovat melkein samanlaisia.

Sago Mini Boats sopii mielestäni parhaiten noin 24-vuotiaille. Se on söpö, kolmannen osapuolen mainoksia sisältämätön ja muutenkin taas kerran turvallista Sago-laatua.

Voita hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Boats
Android-laitteille peli löytyy täältä: Sago Mini VeneetKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *