Parhaat netittömät lastenpelit pääsiäislomareissun ajankuluksi

Tuntikausien paikallaan istuminen ei toden totta ole lapsille sitä ominaisimpaa puuhaa. Tulevat pääsiäislomat ovat kuitenkin matkustamisen kulta-aikaa, ja monessa perheessä hermoja koetellaan taas pitkillä auto- tai lentomatkoilla, joilla pikkuisten on vain maltettava olla paikoillaan.

Mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä laadukkaat netittömät lastenpelit on tehty juuri näitä tilanteita varten!

Valitse siis hyvissä ajoin sopiva sovellus takapenkkiläisten ajankuluksi. Tarjolla on paljon hyviä, opettavaisia ja ilman nettiyhteyttä toimivia vaihtoehtoja, joiden parissa aika kuluu kuin siivillä – ja varmasti lapsiturvallisesti.

 

Netittömät lastenpelit

Nampa Train

Värikkäässä Nampa-maailmassa lapsi pääsee leikkimään roolileikkejä, haaveilemaan lomasta sekä värittämään seinämaalausta. Mainiot eläinystävät matkaavat junalla juuri sinne, minne lapsen sormi osoittaa: rannalle, luonnon helmaan, karkkitehtaalle – tai sitten vain kotiin hengailemaan.

Nampa Train sopii alle 5-vuotiaille, ja se on vanhemmankin näkökulmasta mitä parhainta puuhaa pienille. Peliä ja saa testata ilmaiseksi, minkä jälkeen se lunastetaan kertaostona.

Kun peli on kerran maksettu, on leikki täysin huoletonta ja häiriötöntä.

Lue pelistä lisää täältä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa Train
Androidille se löytyy täältä: Nampa Train

 

Pok Pok Playroom

Pok Pok Playroom

Pok Pok on raikas ja monimuotoinen digitaalinen leikkikokonaisuus lapsille. Kuukausimaksullinen palvelu sisältää paljon selkeää ja mielikuvitusta kutkuttavaa leikittävää, ja uuttakin sisältöä tulee säännöllisesti.

Sovelluksessa on useita eri osioita, joissa voi leikkiä vaikkapa kotia tai kauppaa, piirtää, rakentaa, luoda musiikkia ja tutkia teknisiä vempaimia.

Sovelluksella voi leikkiä oman mielensä mukaan ilman sääntöjä. Tutkittavaa on niin paljon, että joka pelikerralla löytyy uutta pitkän aikaa.

Pelimaailma on myös siinä mielessä jännä, että se sopii samaan aikaan sekä ihan pienelle että vähän isommallakin lapselle. Eri ikäiset leikkijät katsovat samaa, runsasta kokonaisuutta eri silmin ja kiinnittävät huomiota eri asioihin.

Lue pelistä lisää tästä!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Pok Pok Playroom

 

Netittömät lastenpelit

Mini Morfi Math

Tässä pelissä matematiikkaa opetellaan hauskojen korkkiukkelien kansoittamassa leikkimaailmassa, joka on rakentunut tutun näköisistä rakennusaineista kuten jäätelötikuista. Ukkeleiden taloja tökkäämällä löytyy leikkisää puuhaa autonrakentamisesta pizzan valmistukseen.

Kaikessa tekemisessa on hauskanpidon lisäksi vaivihkaa mukana matematiikkaa; muotojen tunnistamista, mittaamista, symmetriaa ja lajittelua sekä lukumäärien hoksaamista.

Lukea tai laskea ei pelatakseen etukäteen tarvitse osata, joten peli sopii mitä mainioimmin alle kouluikäisille lapsille.

Lue pelistä lisää tästä!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Mini Morfi Math
Androidille se löytyy täältä: Mini Morfi Math

 

Pepi Hospital 2: Flu Clinic

Kukaan ei varmasti halua sairastua lomalla, joten matkalla ei tee pahaa muistella käsihygienian ja virusten leviämisen saloja. Ja tämänkin oppiminen käy tietysti leikin kautta!

Hauskassa ja futuristisessa leikkisairaalassa pelaaminen on vapaata ja luovaa. Monien erilaisten pelihahmojen avulla lapsi voi eläytyä haluamaansa leikkiin joko lääkärinä tai potilaana. Sairaalassa on myös paljon tutkittavia vempaimia ja löydettäviä esineitä.

Leikin lomassa pannaan merkille, miten pöpöt siirtyvät ihmisestä toiseen ja millä keinoin paraneminen onnistuu.

Peliä saa testata ilmaiseksi ennen ostopäätöstä.

Lue pelistä lisää tästä!

Voit hankki pelin iOS-laitteellesi tästä: Pepi Hospital 2: Flu Clinic
Androidille se löytyy täältä: Pepi Hospital 2: Flu ClinicKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

  1. Se on totta, pienten pinna palaa nopeasti, js mieluisa tekemistä ei järjesty. Netitoomat pelit on oikea aarrearkku, kun ollaan jossain matkoilla. Nettiä ei aina ole tarjolla (joko se on järjettömän kallista tai yhteys on huono), joten näin saa pelastettua monesta harmista.

    Kiitos hyvistä vinkeistä!

  2. Oikein hyviltä vaihtoehdoilta nämä kuulostavat 🙂 Monesti juhlapyhät käyvät pitkiksi lasten kanssa tai paremminkin heidän mielestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *