Piiloleikki pädillä – piiloutuneet otukset löytää pieninkin tökkijä

Tökkää ja löydä -tyyliset pelit ovat aina hauskaa tekemistä aivan nuorimmille pelaajille. Fiete Hide and Seek -pelissä edetään tasolta toiselle etsimällä piiloutuneita eläimiä ja hassua merimiestä.

Peli alkaa näkymästä, jossa on puita, pensaita ja kiviä. Esineitä sormellä tökkimällä niiden takaa paljastuu useampia piilottelijoita, suurimmaksi osaksi eläimiä mutta toisinaan myös pääsiäismunia.

Päätehtävä on kuitenkin löytää pelin päähahmo-ukkeli, jonka löytämisen jälkeen tämä juoksee uuteen piiloon, ja siirrytään seuraavan etsintätehtävän pariin.

Peli on hauskan näköinen ja mukana on kymmeniä erilaisia eläimiä. Myös piilotteluympäristöjen väritys ja ulkoasu vaihtelevat.

Yhden tason läpäisyyn ei montaa sekuntia mene, joten eteneminen onnistuu takuulla nuorimmiltakin tökkijöiltä.

Jos ukkeli ei meinaa millään löytyä, voi vinkkiä pyytää vainukoiralta, jonka saa apuun ruudun laidassa olevaa koiranappia painamalla.

Peli sopii mielestäni parhaiten noin 2-4-vuotiaille. Isommalle sovellus voi käydä hieman tylsäksi, sillä tarkoitus on todella vain tökkiä eläimiä esiin kerta toisensa jälkeen.

Pienten kanssa sovellus on kuitenkin hauskaa puuhaa, ja sen avulla voi aikuisen johdolla harjoitella paitsi tarkkaavaisuutta myös eläinten nimiä.

Olemme aiemmin testanneet Ahoiii-pelifirman Fiete-peleistä matikkapeliä ja mikä ei kuulu joukkoon -peliä. Molemmat ovat oikein hyviä.

Peleille on yhteistä huumori sekä tietysti päähenkilönä nähtävä merimieshahmo. Ahoiiin pelit eivät sisällä mainoksia eikä peleissä etenemiseen tarvita lisäostoja.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Fiete Hide and Seek
Androidille se löytyy täältä: Fiete Hide and SeekKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:

1 vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *