Wonder Woollies on digitaalinen satumaailma, jossa leikitään suloisilla pehmoeläimillä

Fuzzy House -pelifirman uutuus on satumaisen suloinen digitaalinen satumaailma Wonder Woollies.

Pelissä seikkailevat söpöt, vähän pehmoleluja muistuttavat eläinhahmot. Sovellus sisältää minipelejä, animaatioita sekä vapaata leikkiä.

Kyseessä on huolella tehdyn oloinen kaunis leikkimaailma alle kouluikäisille lapsille.

Pelinäkymässä liikutaan sivusuuntaan näyttöä sormella raahaten. Eteen tulevia pelihahmoja liikutellaan niin ikään sormella raahaamalla.

Eläimiä voi syöttää piknikillä ja laittaa vaikkapa nukkumaan somiin taloihin, joilla jokaisella on oma teemansa musisoinnista ruoanlaittoon. Pelaaminen on mukavan päämäärätöntä, ja lapsi saa itse kehittää tarinan leikkiinsä.

Vapaan leikin lisäksi pelinäkymässä on avaimia ja lukkoja. Kun esineet yhdistää, saa näkyviin lyhyitä lastenanimaatioita, ikään kuin pieniä tv-ohjelmia.

Animaatioiden sankareina häärää kaksi pientä ötökkää, jotka joutuvat moniin kommelluksiin. Tarinat ovat puheettomia, joten niitä on pienenkin lapsen helppo seurata.

Wonder woolies

Minipelissä kootaan esimerkiksi palapeliä.

Animaatioiden lisäksi lukkoja avaamalla löytyy minipelejä, joiden avulla rakennetaan leikkimaailmaan uusia esineitä, vaikkapa ilmapalloja tai kukka-asetelmia. Minipelit ovat yksinkertaisia, lähinnä esineitä raahataan vain paikoilleen, joten epäonnistumisen mahdollisuutta ei käytännössä ole.

Peleissä on kuitenkin hauska juju: osa digitaalisista leikkikaluista pelin sisällä on minipelien ansiosta pelaajan itse tekemiä! Seuraavalla pelikerralla talon edessä odottaa lapsen itsensä askartelema esine, jonka voi ottaa mukaan leikkiin.

Tämä on mielestäni oikein hauska ja omintakeinen lisä tällaiseen perusasetelmaltaan melko tavanomaiseen nukkekotipeliin.

Wonder woolies

Animaatioissa joudutaan kommelluksiin.

Peli ladataan ilmaiseksi ja sitä saa testata hieman maksutta. Kokeilun jälkeen koko peli lunastetaan pelin sisäisenä kertaostona, jonka jälkeen lisäostoja ei enää tule tarjolle.

VINKKI: Samat tekijät julkaisivat muutama vuosi sitten iki-ihanan, virkattujen pehmoeläinten tähdittämän Fuzzy House -pelin.

VINKKI 2: Pelaajan kanssa kannattaa aluksi käydä läpi etusivun ”siivoa”-painike. Sitä painamalla leikki alkaa nimittäin alusta ja kaikki valmistetut esineet katoavat sekä asukkaat siirtyvät takaisin alkuperäisille paikoilleen. Nappia ei kannata painella, jos haluaa jatkaa seuraavalla pelikerralla siitä, mihin aikaisemmin jäi.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Wonder Woolies
Androidille se löytyy täältä: Wonder Woolies
Tarjolla myös Amazonin sovelluskaupassaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *