Fiete Math Climber on tavoitteellinen matikkapeli eskarilaisille ja pienille koululaisille

Fiete Math Climber on tehokkaan tuntuinen mutta silti hauska matematiikkapeli lapsille.

Sen pelaaminen vaatii keskittymistä. Motivaatiota matikkatehtäviin on saatu monesta viihdepelistäkin tutulla kolikoiden keräämisellä sekä söpöillä hahmoilla.

Fiete math climber matikkapeli lapsille

Pelin idea on yksinkertaisesti naputella vastaus ruudulle ilmestyvään laskutoimitukseen.

Oikealla vastauksella ruudun laidassa näkyvä pelihahmo hyppää pykälän ylöspäin saaden kolikon tai muun palkinnon. Kolikoilla voi myöhemmin ostaa uusia, toinen toistaan söpömpiä pelihahmoja ruudun laitaan pomppimaan.

Peli on hyvin selkeä ja helppokäyttöinen. Mitään ylimääräistä naputeltavaa ei ole tarjolla, joten huomio pysyy matikassa.

Vaikeustasoja on tarjolla useampia, ja peli säätää itsekin tehtäviä lapsen osaamisen mukaan. Kohderyhmä ovat suurin piirtein 5-10-vuotiaat lapset. Pelissä käsitellään lukuja 1-1000.

Vanhemmat voivat säätää vaikeustasoa sopivaksi sekä seurata pelaajan edistymistä statistiikan avulla.

Pelin edistyminen jää laitteen muistiin, ja yhdelle laitteelle on mahdollisuus luoda oma pelaajaprofiili useammalle lapselle. Näin kukin voi edistyä omaan tahtiinsa ja palata pelin pariin useampana päivänä.

Niitä parhaita hahmoja ei nimittäin yhdellä tai kahdella pelikerralla saa hankittua!

Pelin on julkaissut Ahoiii-lastenpelifirma, jonka peleistä olemme aiemmin testanneet nokkelan ja tarkkaavaisuutta vaativan ”Mikä ei kuulu joukkoon” -sovelluksen. Kannattaa kokeilla sitäkin!

Sovellus ei sisällä mainoksia tai lisäostoja oikealla rahalla.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Fiete Math Climber
Androidille peli löytyy täältä: Fiete Math ClimberKategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *