Pikku Kakkosen isossa pelissä tunnistetaan lastenohjelmien hahmoja

Pikku Kakkosen Iso peli

Pikku Kakkosen Iso peli -niminen game show kokoaa joukkueet kisailemaan siitä, kuka arvaa salaperäisen ”mysteerikaverin” henkilöllisyyden.

Mysteerikaveria pääsee arvuuttelemaan myös Pikku Kakkosen sovelluksessa, jonne on ilmestynyt tv-ohjelman nimeä kantava uusi peli!

Iso peli löytyy Pikku Kakkosen sovelluksen minipeliosiosta.

Pikku Kakkosen Iso peli

Peli yhdistää perinteisen tasohyppelyn ja arvuuttelun. Ensin valitaan pelihahmoksi ”Heikki” tai ”Nalle”, sitten lähdetään peliradalle kerämään ilmapalloja. Kun ilmapalloja on tarpeeksi, saa vihjeen mysteerikaverista.

Pelin perimmäinen tarkoitus on siis arvuutella, ketä Pikku Kakkosen lastenohjelmista tuttua hahmoa haetaan.

Vihjeitä on kullakin pelikerralla yhteensä kolme. Jos hahmoa ei arvaa oikein, ei haittaa. Aina voi pelata uudestaan!

Pelaaminen on sopivan haastavaa ja vihjeet hauskan kinkkisiä. Aikuisenkin kannattaa kokeilla, sillä mukana on hahmoja myös menneiltä vuosikymmeniltä.

Peliä voi pelata vaikka lapsen kanssa yhdessä, sillä hahmoja on hauska arvuutella porukalla ja lapsilla on kerrankin mahdollisuus päästä pätemään. Itse en nimittäin ainakaan tajunnut kaikkia uudempiin hahmoihin liittyviä vihjeitä.

Pikku Kakkosen tyyliin Iso peli on lapsille erinomaisen sopivaa tekemistä. Pelaamiseen ei tarvita luku- tai kirjoitustaitoa sillä vihjeet ovat esimerkiksi kuvia tai ääniä. Pelissä puhutaan suomea.

Lisää tietoa Pikku Kakkosen isosta pelistä löytyy Ylen sivuilta.

Ilmaisen Pikku Kakkosen sovelluksen taas pääsee latamaan seuraavista linkeistä. (Suosittelen lämpimästi, sillä sovelluksessa on Ison pelin lisäksi paljon muutakin lapsille kivaa tekemistä.)

App Store
Google PlayKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *