Matikkaa Mikko Mallikkaan kanssa

Alle kouluikäisille suunnattu Mikko Mallikas -aiheinen matikkapeli opettaa numeroita ja lukumäärien hahmottamista ruoanlaiton kautta.

Pelissä puhutaan suomea, mutta se on tarjolla myös kuudelle muulle kielelle, esimerkiksi ruotsiksi ja englanniksi.

Mikko Mallikas peli

Sovellus muistuttaa saman sarjan aivan mainiota Leiki sanoilla, Mikko Mallikas -kielipeliä.

Sen on kehittänyt lasten oppimispeleistä tunnettu ruotsalainen Gro Play yhdessä Helsingin yliopiston Playful Learning Centerin kanssa.

Mikko Mallikas peli

Pelinä Mikko Mallikas on helposti lähetyttävä. Oppiminen tapahtuu leikin lomassa ja on varmasti pienten Mikko-fanien mieleen.

Leikki alkaa Mikon keittiöstä, jossa jääkaappia klikkaamalla pääsee piirtämään numeroita.

Kun uusi numero on hallussa, saa pelaaja reseptejä, joiden avulla voi harjoitella lukumääriä ainesten lisäämisen ja vähentämisen kautta.

Mukana menossa ovat Mikko-kirjoista tutut kaverit, Mulperi ja Milla. Numeroiden ja laskemisen harjoittelu on muutenkin leikkisää. Numeroita muun muassa harjoitellaan hillolla vohvelin päälle piirtämällä, välillä numerot taas muuttuvat kilparadaksi.

Leikin lomassa lapsi pääsee harjoittelemaan muun muassa numeroiden nimiä ja kirjoitusasuja, ohjeiden noudattamista sekä motoriikkaa.

Pelin voi lunastaa joko kertaostoksena vajaan kahdeksan euron hintaan tai ilmaisena kokeiluversiona, jolloin pelin sisältö lunastetaan sovelluksen sisäisenä ostona. Täysversiossa on mahdollisuus luoda oma profiili useammalle eri pelaajalle.

Täysversio ei sisällä lisäostoja eikä sovelluksessa ole mainoksia.

Lue myös: Opi kirjaimet Mikko Mallikkaan kanssa!

Voit hankkia sovelluksen ilmaisen kokeiluversion iOS-laitteellesi tästä: Leiki numeroilla, Mikko Mallikas
Androidille se löytyy täältä: Leiki numeroilla, Mikko MallikasKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *