Leikki-ikäisten rakentelupelissä pystytetään tonttukylä

Sago Mini -pelit ovat pikkulapsiperheissä pädien peruskauraa. Ystävällisten eläinten tähdittämät värikkäät sovellukset ovat sekä viihdyttäviä että opettavaisia.

Sago Mini Villagessa ei yllättäen kuitenkaan ole eläimiä, vaan siinä rakennetaan tontuille kylää. Tunnelma on silti värikästä ja humoristista Sago Miniä. (Lue muista sarjan peleistä täältä.)

Alun perin Sago Mini Village julkaistiin ainoastaan Sago Mini World -sovelluksesta, johon pelifirma on jo pidemmän aikaa koonnut vanhojakin pelejään. Ilmeisesti uutta janoavia pikku pelaajia halutaan ohjata yksittäisten peliostosten sijaan kuukausimaksullisen supersovelluksen käyttäjäksi. 

Noin viiden euron kuukausimaksun tai neljänkympin vuosimaksun pulittamalla pääsee käsiksi peräti 25 eri peliin yhden sovelluksen kautta.

Hyvä puoli kuukausimaksusysteemissä on se, että kun lapsen lukitsee esimerkiksi iPadin ohjatun käytön avulla Sago Mini Worldiin, on hänen käytössään useampi peli ilman, että hän kuitenkaan pääsee klikkailemaan laitteen muita sovelluksia auki.

Huono puoli on se kuukausimaksu, josta pidemmän päälle muodostuu aikamoinen summa. Toisaalta sisältökin sitten on todella laadukasta ja runsasta.

Mutta sitten siihen Sago Mini Villageen! Pelin saa nykyisin siis ostaa myös yksittäin ja se on tarjolla sekä iOS- että Android-mobiililaitteille.

Pelin tarkoitus on rakentaa valmiiksi tarjolle tulevista rakennusaineista metsään kylä.

Talojen noustessa harjakorkeuteen ilmestyy niihin myös asukkaita, tonttuja, jotka ryhtyvät puuhailemaan uudessa kodissaan. Kylää voi muokata mielensä mukaan ja tonttujen menoa seuraten.

Ukkelit ja akkelit vilkuttelevat ja hymyilevät lapselle. Kaikki pelissä on kerrassaan kilttiä ja ystävällistä.

Peli on suunnattu alle 5-vuotiaille, ja pelaaminen on siksi helppoa pienellekin. Rakennusmateriaaleja, kuten ovia, seiniä ja ikkunoita vain raahataan sormella paikoilleen ruudun alalaidan valikosta.

Talonosien lisäksi tarjolle tulee kylttejä ja kasvillisuutta. Hassujakin juttuja on, kuten jättimäisiä jäätelöitä! Yhdistellä saa vapaasti eikä sääntöjä tai aikarajoituksia ole. 

Sago Mini -tyyliin pelissä ei ole kolmansien osapuolten mainoksia tai lisäostoja. Peliä voi pelata ilman nettiyhteyttä.

Sago Mini Village on hauska luovuuteen kannustava sovellus. Suosittelen sitä lämpimästi leikki-ikäisten pikkutonttujen leikkeihin!

Voit hankki pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Village
Androidille se löyyy täältä: Sago Mini kylä
Sovellus löytyy myös Amazonista

Tutustu Sago Mini Worldiin täällä.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: