Päästä lapsesi tavarataloon riehumaan!

Pepi Super Store ei ole mikä tahansa pikkulasten kauppaleikki. Kyseessä on kokonainen tavaratalo, jossa voi paitsi ostella kaikkea mahdollista ruoasta koruihin ja soittimiin, myös leikkiä pukuleikkejä, kampaajaa ja ravintolaa.

Peli muistuttaa kovasti aiemmin testaamamme Pepi Hospital -sairaalapeliä.

Kuten sairaalapelissä myös kauppasovelluksessa alkunäkymässä on kerrostalo, jonka kerroksia klikkaamalla pääsee pelin eri huoneisiin. Koska kyseessä on kauppa, liikutaan tavaratalon eri osastoilla, joilla pääsee liikuttelemaan paperinukkemaisia pelihahmoja ja tutkimaan myynnissä olevia esineitä.

Hahmot eivät tee paljoakaan, vaan pelaaja päättää itse, millainen leikki tavaratalossa muodostuu. Hahmot kuitenkin käyttävät eri esineitä: soittavat soittimia, pyörittävät hulavannetta ja hyppivät trampoliinilla, jos pelaaja niin päättää.

Lisäksi hahmot voi viedä kampaamoon vaihtamaan hiustyyliä tai vaateosastolle pukeutumaan unelmaluomuksiin. Pelattavaa on siis paljon.

Pelihahmot ovat tuttuja joistakin aiemmista Pepi Playn -peleistä. Tarjolla on naisia ja miehiä sekä liuta sukupuolineutraaleja eläinhahmoja.

Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että hahmoille voi vaihtaa myös kengät. Harvassa muussa pelissä pääsee pukemaan koiraa verkkareihin ja korkokenkiin!

Kaikkea muutakin erikoista löytyy. Vaateosastolla voi esimerkiksi painaa erilaisia kuvioita t-paitoihin tai laittaa vaatteita lahjapaketteihin.

Pepi Super Store ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai ylimääräisiä lisäostoja. Android-versiossa tosin ilmaiseksi ladattava peli lunastetaan kokonaisuudessaan vasta kokeilun jälkeen sovelluksen sisäisenä ostona.

VINKKI: Peli sopii noin 4-9-vuotiaille lapsille. Ihan pienimmille kauppaleikin ystäville suosittelen mieluummin hyvin yksinkertaista Toca Bocan kauppapeliä.

VAROITUS: Kun lapsi keksii muusiikkiosastolla koota bändin, jossa on naissolisti, se alkaa soittaa ja laulaa todella vahvaksi korvamadoksi jäävää biisiä.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pepi Super Stores
Androidille sovelluksen voi hankkia tästä: Pepi Super Stores
Tarjolla myös Amazonin sovelluskaupassa

(Android-versioissa pelin saa ladata ilmaiseksi ja kokeilla kahta osastoa maksutta. Loput pelistä lunastetaan sovelluksen sisäisenä ostona.)Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *