Päiväkoti-ikäisten koulupelissä leikitään opea ja oppilasta

Dr. Panda School on peli heille, joilla ei ikä ihan vielä riitä oikeaan kouluun. Pelissä tutkitaan koulurakennusta ja eläydytään sekä oppilaiden että opettajien puuhiin.

Peliä tähdittävät Dr. Panda -peleistä tutut eläinhahmot. Pelaaja saa itse valita, leikkiäkö pandalla, possulla, kissalla vai lehmällä. Hahmovalikossa on tarjolla sekä lapsi- että aikuishahmoja.

Peli alkaa koulubussin saapuessa koulun eteen ja kellon soidessa. Mitään muuta pelissä ei sitten ”automaattisesti” tapahdukaan. Pelihahmoja liikutetaan koulurakennuksessa sormella raahaamalla eli peli etenee täysin lapsen omaan tahtiin.

Rakennus koostuu kahdesta luokkahuoneesta, ruokalasta ja terveydenhoitajan vastaanottohuoneesta. Koulussa on myös vessa, siivouskomero ja iso piha.

Jokaisessa huoneessa on oma teemanmukainen sisustuksensa sekä esineitä, joita voi itse testailla. Tv:t ja lamput toimivat tökkäämällä, ja esineitä voi laittaa hahmoille käteen. Luokista löytyy leluja, lemmikkihamsteri, taidevälineitä ja muuta rekvisiittaa.

Parasta on tietenkin koulun kello, jota voi soittaa milloin itse haluaa!

Terveydenhoitajan vastaanotolla on tuttuja lääkärin tarvikkeita sekä pituuden ja painon mittausvälineet. Ruokalasta taas löytyy astioita, ruokia ja kaikkea, mitä keittiössä nyt yleensäkin on.

Dr. Panda School on suunnattu alle 5-vuotiaille, ja sillä voi mielestäni ihan yhtä hyvin leikkiä päiväkotiakin. Itse asiassa sen miljöö muistuttaakin leluineen ehkä enemmän meikäläistä päiväkotia kuin koulua.

Pelissä ei ole lisäostoja tai mainoksia. Firman oman mainosnappulan saa aloitusnäkymästä pois Dr. Pandan pelien tapaan aikuisille suunnatusta asetusvalikosta, joka on lapsilukon takana.

Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda SchoolKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, Pelit

Avainsanat:, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *