Nampan maatilalla koristellaan työkoneita ja parturoidaan lammas

Värikkäät ja humoristiset pikkulasten Nampa-pelit ovat hieno näyte suomalaisesta peliosaamisesta.

Fyysisesti Nampa Design sijaitsee Ruotsissa, mutta eläinaiheiset pelit on suunnitellut suomalainen Sara Vilkko. Nampa Farm, sijoittuu maatilalle.

Muihin Nampa-pelihin voit tutustua tästä linkistä.

Aiempien pelien tyyliin meno on nytkin ihanan vinksahtanutta: Lammasta hoivataan loihtimalla sille salongissa villejä kampauksia, lato maalataan vaikka sateenkaaren väriseksi ja munivat kanat toimivat myös oikeasti soivana pianona.

Nampa farm

Tuunaamaan pääsee myös keinuhevosta, kulkuneuvoja ja linnunpelättiä. Lisäksi digimaatilalla voi kasvattaa kukkia ja järjestää eläimille villit latotanssit.

Yhteensä Nampa Farmin maatilalla voi tökätä itsensä kahdeksaan luovuuteen kannustavaan minipeliin.

Nampa farm

Käyttöliittymä on selkeä ja yksinkertainen, joten peliä oppii nopeasti käyttämään kokemattomampikin pelaaja. Ja jos minipelissä ei heti tajuakaan jutun juonta, ilmestyy ruudulle kuvallinen vinkki siitä, mitä kohtaa pitäisi yrittää raahata tai tökkiä.

Sovellus sopii oivallisesti noin 2-4-vuotiaille. Ihan pienimmille tuunaushommat voivat olla vielä hieman haastavia, mutta peliä on kiva pelata myös yhdessä vanhemman kanssa.

Värikkäät kuvat ja sympaattiset eläinhahmot ovat kaunista katseltavaa taaperollekin.

Pelissä ei ole puhetta tai tekstiä, vain hauskoja ääniä. Peli ei myöskään sisällä kolmannen osapuolen mainoksia, pelin sisäisiä ostoja tai muutakaan lapsille haitallista.

Nampa-peleistä näkee, että ne on tehty lapsia ajatellen. Nampa Farmin alkunäkymässä onkin omistuskirjoitus suunnittelijan omille lapsille.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa FarmKategoriat:3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *