Kellonen opettaa lapsille kellon – Näistä syistä myös vanhemmat pitävät siitä

Kellon opetus peli Kellonen

Viihdevintiöiden oma oppimispeli Kellonen on aivan uusi sovellus kellon opettamiseen lapsille.

Kellon oppiminen on jo sinällään hyvä syy hankkia Kellonen oman perheen äppivalikoimaan, mutta näin vanhemman näkökulmasta haluan tuoda esiin muutaman muunkin syyn, miksi juuri tämä peli on kannattava hankinta.

Kellon opetus peli Kellonen
  • Kellosessa puhutaan suomea! Lapsen ei tarvitse osata lukea tai kirjoittaa, saati ymmärtää vieraita kieliä pelatakseen peliä.
  • Se on suomalaista käsityötä! Kellonen on tehty ihan oman perheen voimin täällä meillä kotona.
  • Se on toteutettu Viihdevintiöiden tarkkojen standardien mukaan. Olen arvostellut muiden tekemiä pelejä hauskuus- ja turvallisuusnäkökulmasta jo vuosikymmenen ajan. Tällaisen pelin olisin halunnut hankkia omalle lapselleni.
  • Se ei sisällä mainoksia. Peli ei keskeydy koskaan mainoksen takia eikä lapsi voi vahingossa painaa mainoslinkkiä ja joutua pois pelistä.
  • Se ei myy mitään eli vahinko-ostosten mahdollisuus kesken pelaamisen on täysi nolla.
  • Se ei vakoile lastasi. Emme kerää pelin käytöstä minkäänlaista dataa. Emme siis edes tiedä, pelaatteko peliä vai ette. (Siksi palaute on aina tervetullutta!)
  • Kaikki aikuisille tarkoitettu sisältö on lapsilukon takana. Voit säätää peliä lapsellesi sopivaksi tai lukea pelin tietosuojasta (suosittelen tätä toimenpidettä ihan ehdottomasti kaikkien sovellusten kohdalla), mutta lapsesi ei näihin hänelle epäolennaisiin tietoihin pääse käsiksi.
  • Pelata voi myös englanniksi. Kun Kellonen on hallussa, voitte selvittää, mikä on Lil’ Clock!

Käy lukemassa lisää Kellosen omilta sivuilta!

Kellon opetus peli kellonen

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Kellonen
Androidille se löytyy täältä: KellonenKategoriat:5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *