Kellonen on apu oppimiseen – Vanhempien asetuksista säädät pelin juuri omalle lapsellesi sopivaksi

Viihdevintiöiden oma peli, Kellonen on hauskaa ja opettavaista digitaalista puuhaa. Lapsi voi turvallisesti opetella sovelluksen avulla kelloa ilman vanhempiakin, mutta aikuisen kannattaa kurkistaa pelin asetuksia ainakin kerran.

Lapsilukolla suojatusta vanhempien osiosta löytyy nimittäin monta kätevää lisäominaisuutta, jolla saat säädettyä Kellosen juuri oman lapsesi taidoille sopivaksi!

Kellonoppimispeli Kellonen

Kellonen-pelin asetuksissa on käteviä nappeja:

1. Voit laittaa pelin kellotauluun minuuttien numerot näkyville. Tämä auttaa lasta erityisesti sitten, kun hän harjoittelee yli- ja vaille-aikoja.

2. Voit säätää aikaa vinkin saamiseen. Jos haluat, että lapsi yrittää oikein tosissaan, voit vaikka ottaa oikean vastauksen antavan vinkkikissan kokonaan pois päältä.

Kellonoppimispeli Kellonen

3. Vielä enemmän haastetta pelaamiseen saa ottamalla tuntinumerot pois kellotaulusta!

4. Puheen pois ottamalla taas pääsette tutustumaan digitaaliseen kelloon, joka löytyy eläinkaverin kyltistä. (Tällä hetkellä pelissä tarjolla on 12-tuntinen kello.)

Lil' clock app

5. Kielen voi vaihtaa englanniksi. Tällöin Kellosesta tule Lil’ Clock!

6. Englanninkielisessä osiossa voit valita, millä tyylillä aika sanotaan. (Kyllä, enkussa tapoja on yllättävän monta!)

7. Voit myös aloittaa pelin kokonaan alusta tai sitten avata kaikki tasot valmiiksi.

Väri- ja musiikkiasetukset jätimme pienille pelaajille itselleen, eli niihin käsiksi pääsemiseksi ei tarvitse ratkaista lapsilukkoa.

Kellonoppimispeli Kellonen

Jotta kelloharjoitukset pääsisivät vauhtiin mahdollisimman jouhevasti, suosittelen vanhemman olevan pelaamisessa aluksi mukana.

Kun lapsi sitten hoksaa jutun juonen, voi hän pelata itsekseen. Harjoituksissa etenemällä saa uusia eläinkavereita avuksi harjoitteluun. Oletteko jo testanneet, millaisia ääniä niistä lähtee tökkäämällä?

Lisää tietoa Kellosesta täältä!

Voit hankkia Kellosen iOS-laitteellesi tästä
Androidille se löytyy tästäKategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *