Viihdevintiöiden oma peli Kellonen opettaa lapsille kellonajat leikiten

Kellonen

Nyt on luvassa jännittäviä uutisia: Viihdevintiöt on julkaissut oman lastenpelin! Kellonen on leikkisä sovellus, jonka avulla lapselle on helppo opettaa kelloa.

Suloinen ulkoasu ja hauskat eläinhahmot eivät ehkä ensimmäisenä tuo aikuiselle mieleen vakavia eskari- tai koulutehtäviä, mutta opettavaisten asioiden äärellä takuulla ollaan!

Yksinkertaisten tehtävien ja avuliaiden kissan ja possun avulla lapsi oppii, mitä tarkoittaa, kun kello on tasan ja puoli, yli ja vaille.

Kellon opettelua suomeksi

Kellosessa on kiinnitetty ihan erityisesti huomiota hyvään ja selkeään puhuttuun suomen kieleen. Luku- tai kirjoitustaitoa ei pelaamiseen tarvita. Kelloa voi siis alkaa harjoitella heti, kun lapsi osaa numerot.

Pelissä on rauhallinen tunnelma eikä virheiden tekeminen haittaa. Kellonen sisältää tavoitteellisen peliosion sekä mahdollisuuden vapaaseen harjoitteluun.

Vanhempi voi omasta valikostaan säätää sitä, mitä lapsi milloinkin harjoittelee.

Kellon opettelu peli Kellonen

Turvallisuus ennen kaikkea

Aikuisen avulla pelistä saa eniten irti, mutta Kellonen on turvallista pelattavaa pienille itsekseenkin.

Koska kyseessä Viihdevintiöiden oma julkaisu, ovat pelin turvallisuusasiat takuulla kunnossa. Sadat sovellukset, joita olen blogia varten vuosien varrella testannut, ovat opettaneet, mitä ominaisuuksia hyvältä lastenpeliltä vaaditaan.

Kellonen ei sisällä datankeruuta, mainoksia tai lisäosien myyntiä. Se myös toimii ilman nettiyhteyttä ja sitä voi pelata myös englannin kielellä.

Käy lukemassa lisää Kellosen omilta sivuilta!

Myös kaikki palaute ja kehitysehdotukset ovat aina tervetulleita. Toivottavasti tykkäätte!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Kellonen
Androidille se löytyy täältä: Kellonen

VINKKI: Lataa pelin oheen Kellosen ilmaiset värityskuvat ja kelloharjoitukset. Ne löytyvät täältä!Kategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *