Iloisen kesäisessä lastenpelissä leikitään jäätelömyyjää

Testissä: Dr. Panda Ice Cream Truck 2

Leppoisa Dr. Panda -sarjan sovellus päästää lapset testaamaan kioskin pyörittämistä. Peli sopii noin 3-5-vuotiaille.

Dr. Panda Ice Cream Truck 2 alkaa rannalta, missä kuumissaan olevat eläimet haluavat jätskiä. Pelaaja on kioskinpitäjä, joka valmistaa annokset vuorotellen ostoksille tuleville asiakkaille.

lastenpeli

Jokainen pelikerta etenee saman kaavan mukaan: Ensin valitaan ainekset jäätelölle ja luodaan kolme eri makuista palloa. Sitten valitaan tötterö, kootaan annos ja lopuksi koristellaan se.

Kun annos on valmis, se syötetään asiakkaalle, joka reagoi siihen äänin ja ilmein.

Työvaiheesta toiseen kuljetaan nuolinäppäintä painamalla. Eteneminen tapahtuu siis ihan omaan tahtiin, ja annostaan saa koota kuinka kauan haluaa. Kaikki on iloista, värikästä ja erittäin selkeää.

Peli on hauskaa ja luovaa puuhaa lapsille, jotka haaveilevat jäätelömyyjän työstä. (Ja kukapa ei toisinaan haaveilisi!) Peli etenee aina saman kaavan mukaan, joten jutun jujun äkkää nopeasti.

Hauskuutta annosten valmistamiseen tuo eri ainesosien yhdisteleminen. Jäätelönsä voi valmistaa perinteisesti banaanista tai suklaasta, tai sitten joukkoon voi lorauttaa mausteeksi vähän juustoa tai chiliä!

Laskemista tai rahankäytön opettelua ei pelissä ole, vaikka kauppapeleissä sellainen tietysti olisi hauska lisä. Asiakkaat maksavat kuitenkin jätskinsä kolikolla, jolla saa kioskiinsa lisää jäätelömakuja ja koristeita. Peliin siis tulee siis leikin edetessä vähitellen lisää sisältöä.

Kerätyt asiat saa näkyviin näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää lahjapakettia painamalla.

Peli ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai lisäostoja. Siinä ei myöskään ole tekstiä tai puhetta, vaan eläimet kommunikoivat ääntelemällä.

LUE MYÖS: Kolme kivaa sovellusta lasten kauppaleikkeihin

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Ice Cream Truck 2
Androidille se löytyy täältä: Dr. Panda Ice Cream Truck 2
Se löytyy myös Amazonin sovelluskaupastaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *