Dr. Pandan ravintolapelissä kokataan ja kierrätetään

Jo jonkin vuoden vanhempi ravintolapeli on yhä hyvä digitaalinen lelu ruoanlaittoleikeistä innostuneelle lapselle.

Dr. Panda’s Restaurant -sovelluksessa otetaan vastaan asiakkaita, kokataan heille, siivotaan ja lopuksi kierrätetään roskat. Peli sopii noin 3-5-vuotiaille.

Pelin aluksi pandakokki ottaa vastaan autolla paikalle saapuvat asiakkaat. Eläinasiakasta tökkäämällä tämä siirtyy pöytään ja antaa tilauksen puhekuplaan ilmestyvällä kuvalla. (Muuta tekstiä tai puhetta sovellus ei sitten sisälläkään.)

Tämän jälkeen siirrytään keittiön puolelle, missä pelaaja valmistaa ruoan. Työvaiheet etenevät pelin tarjoamina. Omenoita kuoritaan, pitsan täytteitä raahataan sormella pitsan päälle ja uunin nappeja painellaan.

Dr. panda ravintola

Kun ruoka on valmis, se syötetään asiakkaalle ja otetaan vastaan hurraukset onnistumisen kunniaksi.

Lautasen voi siivota pöydästä raahaamalla se astiakärryyn. Kierrättämään taas pääsee roska-astioita painamalla. Näitä toimenpiteitä ei kuitenkaan ole pakko tehdä, vaan voi ottaa uuden asiakkaan ja aloittaa uuden annoksen kokkaaminen.

Peli on hauskaa leikkiä, mutta lapsi oppii väkisinkin sen avulla ruoanvalmistamisen eri vaiheita. Myös kierrättämistä oppii helposti, kun eri jätelaatuja raahataan oikeisiin astioihin.

Pidän myös aina näiden keittiöpelien tarjoamasta mahdollisuudesta päästä kokeilemaan virtuaalisesti sellaisia keittiövälineitä ja kodinkoneita, joita lapsi ei vielä oikeasti voisi käyttää. Tehosekoittimen huristaminen on vain niin hauskaa! Samoin uunin käyttö!

Peli ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia, mutta etusivulla on aika arsenaali pelifirman omien pelien kuvakkeita. Niiden takana olevat linkit on kuitenkin lukittu lapsilukolla.

Pelistä on tehty myös pari jatko-osaa, joita voi myös vilkaista jos peli miellyttää.

Dr. Pandan pelit ovat yleensä läpeensä kilttejä ja sopivan hidastempisia pikkulapsille, niin tälläkin kertaa. Muista testaamistamme sarjan peleistä voi lukea täältä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Ravintola
Androidille se löytyy täältä: Dr. Panda Ravintola
Sen voi ladata myös Amazonin sovelluskaupastaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *