Lego Tower: 5 vinkkiä pelaamiseen

Lego Tower löytyy monen isomman ja pienemmän älypuhelimesta.

Pelissä rakennetaan tornia ja ajelutetaan Lego-hahmoja hissillä kerroksesta toiseen. Mutta mitä muuta pitäisi tehdä?

Koska pelissä ei ole selkeitä ohjeita ja alku voi tuntua sekavalta, kokosin pelivinkit, joilla pääsee hyvään vauhtiin!

Lue Lego Towerista lisää täältä!

1. Pidä kaupat toiminnassa

Torni koostuu asuinkerroksista ja palvelukerroksista. Palvelut kannattaa pitää auki ja varastot täynnä, jotta kolikot kerääntyisivät mahdollisimman tehokkaasti.

Punainen pylpyrä kerroksen yläkulmassa kertoo, ettåä varastot ovat tyhjillään. Keltainen tarkoittaa, että varastoja ollaan täyttämässä tai toimitusta tekemässä. Vihreä taas kertoo, että kaikki toimii hyvin.

Klikkaa kerrosta ja painele punaisella olevat työntekijät takaisin hommiin!

Lego Tower pelivinkit

2. Suorita tehtäviä

Kun kolikoita kilisee kaupoista, saa bugseja taas tehtäviä suorittamalla.

Ole valppaana, kun pitsalähetti saapuu talon eteen. Kadonneen pitsatäytteen löytämisestä tai asiakkaan bongaamisesta kerroksista saa palkkion.

Lego Tower pelivinkit

3. Päivitä ajoneuvoja

Päävalikosta pääsee katsomaan ajoneuvoja, joita saa ostettua aina lisää bugseilla. Mitä hienompi kaara, sitä hienommat tehtävät ja suuremmat palkkiot!

Lego Tower vinkit

4. Etsi unelmatyö

Minifiguureilla on kaikilla oma unelma-ammattinsa. Klikkaa päävalikosta esiin minihahmot-osasto ja vilkaise, missä työssä kukin hahmo olisi onnellisimmallaan. Kolikoita kerääntyy enemmän, jos palvelukerroksessa työskentelevä Lego-ukko kokee olevansa unelma-ammatissaan.

Työpaikkojen vaihtaminen pelin edetessä siis kannattaa!

Sydämet hissikuilussa kertovat, että kerroksessa työskentelee unelmätyössään oleva henkilö.

Lego Tower pelivinki

5. Pelaa ovelasti

Lego Towerissa pääsee pitkälle myös ilman oikean rahan käyttöä. Täytyy vain olla ahkera pelaaja ja käyttää hieman oveluutta.

Peli tarjoaa viiden päivän ilmaisjakson Torniklubilaisena. Tornijäsen saa käyttöönsä paitsi hauskat taustakuvat myös kosolti alennuksia ajoneuvoista ja muista herkuista.

Ota jäsenyys käyttöön vasta, kun olet kunnolla tutustunut peliin. Jäsenyyspäivät kannattaa myös käyttää tehokkaaseen pelaamiseen, joten ilmaisjakson ajoitusta on hyvä miettiä ajankäytön kannalta.

Myös kavereista on hyötyä. Aina toisinaan talon eteen ajaa rakennustyöläinen tai muuttofirman edustaja, joiden käyttö nopeuttaa peliä.

Jos palvelulle ei ole itsellä juuri sillä hetkellä käyttöä, voi hepun lähettää kaverille. Postilaatikossa palvelu on hyvässä säilössä ja kaveri voi ottaa sen helposti käyttöön myöhemmin. Yhteistyö kannattaa!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Lego Tower
Androidille se löytyy täältä: Lego TowerKategoriat:7–8-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Vinkkipankki

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *