Eläinten mehubaarissa on hulvattoman vinksahtanut meno – sopii pienimmillekin

Nyt pääsevät pienet mehumaakarit vauhtiin. Sago Mini on julkaissut hauskan mutta hieman vinksahtaneen Supermehu-sovelluksen, jossa juotetaan pelisarjasta tutuille eläimille mehua ja katsellaan, kun juoja muuttaa muotoaan vaikkapa hiireksi tai yksisarviseksi.

Sago Mini Superjuice alkaa mehun valmitamisesta. Ensin valitaan lasi, sitten mehua aletaan työstää kuudella erilaisella keittiörobotilla.

Mehuunsa voi lisätä tuttujen hedelmien lisäksi esimerkiksi chiliä ja sukkia. Sitä voi myös vatkata ja pumpata. Myös sen väriä voi muuttaa.

Kun pelaaja katsoo mehun olevan valmis, annetaan se asiakkaina oleville eläimille maisteltavaksi.

Tästä alkaakin sitten se hulvaton osuus. Tavallisten kohteliaiden kiitosten sijaan eläimet alkavat pierrä ja muuttaa muotoaan.

Välillä ne kasvavat taikamehun ansiosta jättimäisiksi, toisinaan niille ilmestyy yksisarvisen sarvi. Kissasta saattaa mehun vaikutuksesta tulla hirviö ja koirasta hiiri. Koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu.

Peli on värikäs ja hauska. Se sopii pienimmille senkin puolesta, että kaikki pelihahmot ovat läpeensä kiltin ja ystävällisen näköisiä keittiövälinerobotteja myöten.

Aina eläimet eivät vaikuta täysin tyytyväisiltä muodonmuutokseensa, mutta lopulta kaikki palaavat kuitenkin alkuperäiseen muotoonsa ja vilkuttelevat taas pelaajalle iloisina.

Sago Mini Supermehu on yksinkertainen peli. Se on helppo käyttää eikä yhden pelikerran läpivienti montaa hetkeä vie.

Pelin idea onkin toistossa. Vaikka pelissä tehdään vain mehuja yhä uudelleen ja uudelleen, ovat mehun juojien reaktiot aina erilaisia. Sago Miniltä luvataan, että reaktioita on jopa tuhansia. Näin pelaaminen on joka kerralla erilaista, vaikka pelimekaniikka tuttu ja turvallinen onkin.

Varsin sopivaa puuhaa toistoista tykkääville taapertajille siis!

VINKKI:  Muodonmuutokset ovat hauskoja, mutta toisinaan myös ehkä vähän jännittäviä tai ainakin yllättäviä. Pienimpien reaktioita siis kannattanee ensin vähän katsoa ennen kuin pelin idea aukenee.

Katso tästä pelin traileri!

Peli löytyy Sago Mini World -sovelluksestaKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *