Lentokenttä tutuksi söpöjen eläinten kanssa pelaten

Lentomatkustamisesta innostunut napero saa takuulla iloa Dr. Pandan lentokenttä -sovelluksesta. 

Pelissä käydään läpi lentokenttäprotokolla lähtoselvityksestä turvatarkastukseen. Myös numerot yhdestä viiteen tulevat tutuiksi.

Kaikki tapahtuu söpöissä tunnelmissa vinkeitä eläinhahmoja ohjaten.

Pelin avulla ensi kertaa lennolle lähtevä lapsi voi harjoitella jo etukäteen, miten laukku pitää laittaa turvatarkastuksessa hihnalle ja miten käy, jos portti läpikulkiessa piippaa.

(Nesteiden pakkaamista pikku pussukoihin ynnä muita nykysysteemejä ei sentään käydä läpi, vaan homma on pidetty yksinkertaisena.)

Pikku pelaaja pääsee myös pesemään lentokonetta, leimaamaan passeja ja leikkimään lennonjohtajaa.

Lisäksi eläinmatkustajat kuljetetaan oikeille lähtöporteille, jolloin numerot 1-5 oppii tunnistamaan kuin vahingossa. Muuta tekstiä tai puhetta pelissä ei sitten olekaan.

Peli on rauhallinen ja hidastempoinen. Lentökentällä tarjolla olevista minipeleistä saa valita vapaasti mieleisensä omassa tahdissaan eikä aika- tai pistelaskua ole.

Sovellus sopii 2–5-vuotiaille.

Katso pelin traileri.

Voit ladata pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda lentokenttä
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda lentokenttäKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

1 vastaus

  1. Onpa hauska tapa valmistautua lasten kanssa matkaan tuollaisen pelin avulla. Me olemme aika paljon matkustaneet koko perheen voimin ja varsinkin lasten ollessa pieniä piti lähtöselvitykseen varata runsaasti aikaa. Niinpä monesti ajoimme kentälle parkkiin jo monta tuntia ennen lennon lähtöä. Onneksi kentällä on paljon tekemistä turvatarkastuksen jälkeenkin niin saimme aina ajan hyvin kulumaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *