Sago Mini kokosi lastenpelinsä yhteen kuukausimaksulliseen sovellukseen

Sago Mini uudisti jokin aika peliensä tarjontaa. Sago Mini World -sovellus kokoaa nyt yhteen kymmeniä aiemmin yksittäin julkaistuja pelejä. Käsiksi peleihin pääsee kuukausi- tai vuosimaksullisella tilauksella.

img_2276

Hyvä puoli Sago Mini Worldissä on se, että nyt lapsi voi itse valita useammasta vaihtoehdosta haluamansa pelin ja vaihtaa sitä lennosta ilman, että hänen täytyy poistua sovelluksesta. Vanhemmat voivat laittaa ohjatun käytön päälle ja olla varmoja siitä, ettei lapsi mene tökkimään älylaitteen muita sovelluksia.

Turvallisuus siis paranee, ja toisaalta uusia pelejä ei tarvitse olla joka viikko lataamassa.

Huono puoli on se ilmeinen: mainonta lapsille. Osa peleistä on maksuttomia heti äpin latauksen jälkeen, ja ne pelit, joita Sago Mini Worldiin ei ole hankittu, näkyvät sovelluksessa harmaina.

Totta kai houkuttavat lasta ostoksille. Toisaalta tarkoitus lieneekin se, että ilmaispelejä vain testataan ja sitten hankitaan kokonaisuus kuukausimaksulla. Tämän jälkeen lisäostoja ei enää tarjota.

img_2274

Itseäni systeemissä hämäsi ensin se, että olin tietysti vuosien varrella jo ostanut suurimman osan peleistä erikseen. Kuukausimaksun hintaan aiemmat ostot eivät kuitenkaan vaikuta. Tosin Sago Miniltä luvataan, että sovellus päivittyy jatkossa kuukausittain. Jo nyt tarjolla on pelien lisäksi muutakin kivaa, esimerkiksi pelihahmojen lähettämiä kirjeitä pelaajalle.

Jos hinta-laatusuhde vain saadaan kohdilleen, on kiinteä kuukausimaksu yleisesti ottaen mielestäni ihan kelpo hinnoittelusysteemi lastenpeleissä, joihin free-to-play-malli ei sovi.

Sago Mini -pelit on suunniteltu pääasiassa alle 5-vuotiaille lapsille. Mielestäni sarja on hauska ja opettavainen eli ehdottomasti testaamisen arvoinen perheissä, joissa on pieniä lapsia.

Lue lisää testaamistamme Sago Mini -peleistä!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini World
Androidille sovellus löytyy täältä: Sago Mini WorldKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *