Kirja: Teippirulla on paras uusi lelu

teippiLapsi toivoi taas uutta Lego-pakettia, mutta koska olen valistunut vanhempi, ostin hänelle rullan maalarinteippiä.

Teipistä syntyi autotie Lego-kaupunkiin.

Vuokko Hurmeen ja Suvi-Tuuli Junttilan Leikkimään, teippi!  –kirjassa seurataan Leila-tytön päivää sekä opitaan, mitä monenlaista hauskaa tavallisella teippirullalla voi tehdä.

S&S:n julkaisema pikkuinen kirja on sympaattinen ja antaa leikki-ideoita niin lapsille kuin aikuisillekin. Kekseliäs, askarteluun inspiroiva kuvitus tarjoaa pienelle lapselle paljon tutkittavaa.

Kuusivuotias oli ensin ihan että ”hä?! mutta innostui teippisestä autotiestä pian. Itse olin tyytyväinen maalarinteipin siisteyteen: Lattiaan ei jäänyt liimajälkiä ja leikki oli helppo siivota.

Tällainen lähinnä valmiisiin leluihin luottanut äiti ei voi kuin ihmetellä, miten jostain niin yksikertaisesta saakin näin paljon erilaisia leikkejä ja iloa irti.

”Mä piirrän tussilla teleportin autotiehen.”

Vuokko Hurme on teippijuttujen lisäksi keksinyt paljon muutakin puuhaa tylsistyneille. Hänet tunnetaan mainiosta Mitä mä tekisin? -blogista, jossa hän keksii näppäriä pikku leikkejä ja askarteluja lapsille.

Suosittelen blogia ja kirjaa lämpimästi kaikille kaltaisilleni vanhemmille, joiden päässä lyö useimmiten tyhjää, kun napero vaatii ohjelmaa.

HYÖDYNNÄ ALEKOODI: Viihdevintiöiden lukijat saavat S&S:n nettikaupassa Leikkimään, teippi! -kirjasta 30 % alennuksen koodilla ”Leila”.Kategoriat:Kirjat, Muut

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *