Dr. Pandan sovellukset ovat kivaa tekemistä pikkulapsille

Dr. Panda on värikäs ja iloinen pikkulasten pelisarja. Päähenkilönä peleissä ovat ystävälliset eläimet, ja menoa ohjastaa itse Dr. Panda.

Peleissä leikitään usein eri ammatteja kuten lääkäriä tai ravintolaa.

Tällä kertaa esittelyssä sairaala- ja hygienia-sovellukset! Sovellukset ovat pelifirman jo vähän vanhempaa tuotantoa, mutta edelleen kivoja leluja noin 2-4-vuotiaille lapsille!

Dr. Pandan sairaala

Dr. Pandan sairaalassa eläinpotilaat saapuvat lääkärin luo nuhaisina ja kärsivän näköisinä. Niiden vaivat parannetaan minipelien avulla.

Vatsasta noukitaan pois vahingossa sinne pujahtanut pikkuauto, potilaille annetetaan lääkettä ja murtuneet luut raahataan taas oikesiin asentoihin. Kaikki tapahtuu hyvin verkkaisesti ja rauhallisissa tunnelmissa.

Pelin avulla tutustutaan myös joihinkin lääkärin välineisiin. Mukana ovat muun muassa verenpainemittari, kuumemittari ja stetoskooppi. Ja onpa sairaalan katolla helikopterikenttäkin!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Pandan sairaala
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Pandan sairaala 

 

Dr. Panda Bath Time

Pelissä autetaan likaisia eläinhahmoja siistiytymään. Sotkuiset vaatteet laitetaan pesukoneeseen, eläimiä voi kylvettää, suihkuttaa ja laittaa vessanpöntölle.

Hampaitakin pestään ja lopuksi puetaan siistit ja puhtaat vaatteet. Sovellus tarjoaa siis monipuolisen kattauksen perus siisteysrutiineja söpössä paketissa.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Bath Time

Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda Bath Time
Sen saa myös Amazon App Storesta Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit, Sovellukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *