Laitetaan pädi puoliksi! Pienten lasten kokkailupeliä voi pelata yksin tai kaksin

Cowly Owl -pelifirman hulvattomassa ruoanlaittopelissä herkuttelevat hassut laama ja laiskiainen.

Sizzle & Stew on vapaan leikin kokkailupeli, jossa pelaaja saa ilman sääntöjä ja aikarajoituksia puuhailla keittiössä ruokien ja kodinkoneiden kanssa sekä syöttää valmistamiaan herkkuja pelihahmoille.

Sizzle & Stew on pienten lasten kaksinpeli tablettiin.

Erityisen pelistä tekee se, että sitä voi pelata kaverin tai sisaruksen kanssa yhdessä niin, että tabletin (tai kännykän) ruutu on jaettu kahtia ja kumpikin pelaaja puuhailee omalla puolellaan näyttöä.

Aloitusnäkymästä vain valitaan tökkäämällä, onko pelaajia yksi vai kaksi, ja ei kun pelaamaan! Kaksinpelejä ei lastenpelien joukossa ole todellakaan liikaa tarjolla.

”Kilpailuaspektia pelissä ei ole, vaan kyse on puhtaasta roolileikistä.”

Vastaavilla sovelluksilla voi kyllä leikkiä yhdessä samalla ruudulla, mutta nyt molemmilla leikkijöillä on omat keittiöt käytössään.

Yhteistyö on kuitenkin mahdollista, sillä ruokia ja esineitä voi ojennella pelihahmojen pitkillä raajoilla ruudun yli toiselle pelihahmolle.

Sizzle & Stew kaksinpeli lapsille.

Sizzle & Stew on lasten kaksinpeli.

Parasta sovelluksessa onkin se, että leikkiä voi samaan aikaan yhdessä ja erikseen.

Sisarusten väliselle kinalle ei jää (ehkä) niin paljon mahdollisuuksia kuin samalla näytöllä operoidessa. Kuitenkin tekeminen on yhteistä toisin kuin tilanteessa, jossa kumpikin lapsi pelaa yksin omalla laitteellaan.

Peli pitää sisällään kaksi huonetta, keittiön ja ruokasalin. Tutkittavaa löytyy sopivasti. Ruokien lisäksi tarjolle tulee vaatteita ja asusteita, joita hahmoille voi pukea.

Sanoisin, että Sizzle & Stew kiinnostaa sisältönsä puolesta suurin piirtein 3-5-vuotiaita. Se on tarjolla sekä iOS- että Android-laitteille.

Kaksinpeli lapsille tablettiin.

Sovelluksen käyttö on yksinkertaista, vaikka pelituntuma onkin hieman kömpelöhköä. Esineisiin tartutaan eläinten venyvillä käsillä ja toisia esineitä liikuteltaessa eteen osuvat tavarat lentelevät sinne ja tänne. Tosin pelin tarkoitus lieneekin olla vähän sellaista humoristista sähellystä tarkan piperryksen sijaan.

Ainakin kaikki on salittua: jäätelön saa laittaa leivänpaahtimeen ja linnunpesän hatuksi. Ja sehän on lasten leikeissä hauskinta se!

Vanhempia ilahduttanee pelin rauhallinen ja hillitty äänimaailma.

Peli ei sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia. Sitä voi pelata ilman nettiä offline-tilassa.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sizzle & Stew
Androidille se löytyy täältä: Sizzle & Stew
Peli löytyy myös Amazonin sovelluskaupastaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *