Panda opastaa pikkuiset pelastajan työhön

Dr. Pandan paloautopelissä pääsee autolla ajamisen lisäksi kokeilemaan pelastajan ammattia.

Pelin aluksi eläinhahmot puuhailevat paloasemalla. Pelaaja saa tutkia paloautoakin! Näytön yläreunassa olevaa painiketta koskettamalla saadaan aikaan palohälytys, jolloin tulee kiire.

Palohenkilöt puetaan varusteisiin ja ei kun autoon!

Tarinan seuraavassa vaiheessa lapsi ohjaa pandan paloautoa läpi kaupunkinäkymän. Rattia voi käännellä ja sireeniä huudattaa, mutta harhaan ei autolla voi ajaa. Matka päätyy kohteelle, missä kerrostalo on tulessa.

Eläinpelastajia sormella ohjastamalla autetaan palavaan taloon jääneitä asukkaita ulos ikkunan kautta ja suihkutetaan vettä aivan vimmatusti kohti palopesäkkeitä.

Peli on rauhallinen ja sopii mielestäni noin 3-6-vuotiaille. Pelaaminen käy helposti eikä epäonnistumiseen ole mahdollisuutta.

Palavassa talossa itkevät eläinasukkaat saattavat aiheuttaa pienimmille vähän jännitystä, mutta kaikki pelastuvat aivan varmasti eikä ketään satu.

Pelin paras puoli on se, että innokas pieni palokuntalainen pääsee ihailemansa ammattihenkilöstön kanssa tositoimiin. Toki paloasema ja -auto ovat amerikkalaishenkisiä, mutta tuskin tämä pieni yksityiskohta suomalaislastenkaan menoa haittaa.

Roolileikin lisäksi lapsen kanssa voi pelin kuluessa käsitellä myös paloturvallisuutta ja sitä, miten tulipalon sattuessa pitää toimia.

Peli ei sisällä mainosvideoita tai lisäostoja.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Firefighters
Androidille peli löytyy täältä:
Dr. Panda Firefighters

 Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *