Nyt saa leikkiä ruoalla – Dr. Panda tarjoaa jätskit

img_1466Dr. Pandan jäätelöautossa pieni pelaaja pääsee leikkimään jätskimyyjää sekä kokoamaan jäätelöannoksia, joiden mahtavuudelle vain unelmat ovat rajana.

Aluksi sekoitellaan erilaisista aineksista omia, erivärisiä jäätelöpalloja, sitten aletaan sormella raahaamalla koota annoksia tiskin taakse ilmestyvien eläinasiakkaiden iloksi.

Pallojen lisäksi annoksiin saa roiskia kastikkeita ja strösseleitä. Lopuksi komeus koristellaan hedelmin ja lipuin. Kun asiakas on syönyt jäätelön, tulee maksun aika. Kassakonettakin pääsee siis käyttämään!

Testipelaaja tykkäsi kovasti jätskiteemasta. Erityisesti omien makuyhdistelmien tekeminen kutkutti nuoren herkkusuun mieltä. Ainoa harmistus oli se, että jos annoksen koristeet menivät ”väärään paikkaan”, niitä ei päässyt enää korjaamaan.

Vaikka peli on ns. vapaata leikkiä, se kuitenkin etenee tietyssä järjestyksessä annoksen kokoamisesta kassalle asti eikä työn alla olevasta annoksesta voi poistaa jälkikäteen jo laitettuja palloja ja koristeita.

Mutta ainahan voi tehdä kokonaan uuden annoksen!

Helppokäyttöinen ja värikäs jäätelöautopeli sopii mielestäni parhaiten noin 2-5-vuotiaille lapsille. Se ruokkii luovuutta ja on temmoltaan verkkainen. Puhetta tai tekstiä pelissä ei ole.

Katso pelin traileri.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Pandan Jäätelöauto
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Pandan Jäätelöauto

 Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *