Kokoa itse dinosaurus

IMG_3572.PNGDinosaurukset ovat jo jonkin aikaa olleet perheessämme niin sanotusti kuuma aihe. On vahdattu telkusta Dinojunaa ja kyselty sukupuuttoasioista. On käyty Luonnontieteellisessä museossa katselemassa luurankoja ja pohdittu, mitä mikäkin dinosaurus syö.

Vaikka tällä kertaa esittelemäni sovellus ei valitettavasti juuri vastaakaan kysymyksiin (Onneksi on Google), oli silti aivan mainiota löytää hauska dinopeli Testitenavan naputeltavaksi.

Dinosaur Mix -pelissä yhdistellään nimensä mukaisesti dinosaurus useista eri osasista, jaloista, päästä, hännästä ja mahasta. Syntynyt, ehkä vähän omituinenkin, elikko asetetaan astelemaan esihistorialliseen maisemaan.

”Tää syö lehtiä! Eiku nyt tää syökin pihviä.”

Brittiläisen Cowly Owl -pelifirman sovellus on hassu ja kiltti. Dinot karjuvat ja ärjyvät, mutta eivät ole pelottavia. Niille voi yrittää syöttää pelimaisemasta löytyviä lihakimpaleita ja kasveja. Uusia dino-osia taas kuoriutuu munista, joten pelihahmon ulkomuotoa voi muuttaa kaiken aikaa.

IMG_3573.PNGAlle viisivuotiaille hyvin sopivassa pelissä ei ole turhaan koukuttavaa päämäärää eikä stressaavia aikarajoituksia. Pelissä ei ole puhetta tai tekstejä, vaan pelaamaan pääsee ihan ilman kielitaitoakin.

Sovellus ei sisällä myöskään kolmannen osapuolen mainoksia tai pelinsisäisiä ostoja. Suosittelen sitä siis lämpimästi pikkuiselle dinosaurusfanille.

Kysymyksiä, joihin voit joutua vastaamaan:

• Milloin tää löytää mahansa näköisen hännän?
• Mitä se sukupuutto tarkoittikaan?
• Voiko dinosauruksella olla kaksi päätä?

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dinosaur Mix
Androidille peli löytyy täältä: Dinosaur Mix
Saatavana myös: Kindle Fire.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *