Pikku Kakkosen Eskarissa opitaan lukemisen lisäksi myös musiikkia

Pikku Kakkosen eskarisovellukseen on lisätty uusi oppimiskokonaisuus. Mainio ilmaispeli opettaa nyt lapsille kirjainten lisäksi myös musiikkia!

Muoks! Ja itse asiassa sovellus on päivittynyt myös tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen. Lue tuorein juttu Pikku Kakkosen Eskarista täältä!

Pikku kakkosen eskari

Pikku Kakkosen Eskari koostuu päivityksen jälkeen siis kahdesta peliosiosta. Pelin aluksi saa valita, kumpaa lähtee kokeilemaan.

Uudessa musiikkipelissä tutustutaan muun muassa sävelasteikkoihin ja rytmeihin sekä tehdään omaa musiikkiakin.

Pelissä edetään tasolta toiselle säveliä kuunnellen ja nuotteja mallin mukaan valiten. Pelihahmo pomppii eteenpäin, kunhan vain pelaaja valitsee kuulemansa nuotin äänen perusteella oikein.

Pikku Kakkosen eskari

Tehtäviä on paljon ja ne vaikeutuvat vähitellen. Alkuun pääsee silti helposti sellainenkin pelaaja, joka ei tiedä musiikista tuon taivaallista.

Kokeilla voi niin monta kertaa kuin haluaa eikä virheistä rangaista. Pelissä menestyy, kun osaa keskittyä rauhassa kuuntelemaan ja on tarkkakorvainen.

Ilman ääniä tätä peliä ei siis voi pelata. Vanhempia kuitenkin helpottanee tieto, ettei peli ole korvia kuumottavan äänekäs, vaikka toki sillä saa halutessaan älämölöäkin aikaiseksi nuottinappeja kiivaasti painelemalla ja äänet täysille hilaamalla.

Pikku kakkosen eskari

Pikku Kakkosen Eskarin jo aiemmin julkaistussa osiossa harjoitellaan kirjaimia ja äänteitä ihan alkeista alkaen. Molemmat osiot ovat hauskoja ja värikkäitä. Ne sopivat erinomaisesti eskarilaiselle sekä kiinnostuksen mukaan vähän nuoremmillekin muksuille.

Kannattaa kokeilla, kun ei kerran mitään maksakaan!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Pikku Kakkosen Eskari
Androidille peli löytyy täältä: Pikku Kakkosen EskariKategoriat:Pelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *