Toca Boca kokosi sovelluksistaan yhden unelmien megapelin

Toca Boca on jo aiemmin mullistanut Life-sovelluksillaan lasten perinteiset nukkekotileikit.

Uusi Toca Life: World kokoaa yhteen kaikki firman vanhat Toca Life -sovellukset. Lisäksi se tarjoaa ihan uutta pelattavaa sekä maksullisessa muodossa että ilmaiseksi.

Jos peliformaatti ei ole tuttu, voit klikata lukemaan jutun sarjan kaupunkipelistä.

Toca Life: World -peli tarjoaa todella paljon leikittävää mutta testaa myös uutta tapaa ansaita rahaa lastenpeleillä, joiden lisäostot eivät tavallisesti houkuttele pienten lasten vanhempia.

Sovelluksen saa ladata ilmaiseksi ja siinä on valmiina yllättävän laaja leikkikaupunki. Peliin saa lisätä niin ikään ilmaiseksi ne Toca Life -sovellukset, jotka pelilaitteelta löytyy jo aiemmin ladattuina.

Raha firmalle kilahtaa lisäosia myymällä. Maailmaansa saa laajentaa ostamalla siihen uusia leikkitiloja sovelluksen sisäisinä ostoina. On lumista vuoristomajaa, ravintolaa ja lemmikkihotellia.

Lisäosien hinnat liikkuvat reilusta eurosta liki kahdeksaan euroon kappaleelta.

Tarkoitus on tietysti myydä jokaisen pelaajan maailmasta mahdollisimman iso ja hieno, mutta onneksi sovellus ei tuputa lisäostoja lapsille kovin aggressiivisesti.

Maksullista lisäpelattavaa voi selata sovelluksen kauppaosiossa, mutta itse ostot ovat lapsilukon (ja toivottavasti myös vanhemman sovelluskauppaan asettaman salasanan) takana.

Lisäostojen lisäksi toinen vanhempaa mietityttävä asia sovelluksessa on pelaajan sitouttaminen. Toca Boca lupaa uusia ilmaisia lahjoja niille pelaajille, jotka palaavat viikoittain pelinsä pariin. Tämä ei ole toki ole koukutusta pahimmasta päästä, mutta ominaisuus kannattaa tiedostaa.

Nuoren pelaajan kanssa voi olla hyvä ihan yleisestikin keskustella siitä, kuinka usein kannattaa pelata ja paljonko lisäosia on tarpeen ostaa.

Pelinä Toca World on suoraan sanottuna kyllä ihan uskomaton ja varmasti jokaisen nukkekotipeleistä pitävän unelma.

Erikseen Toca Life -pelit ovat tuntuneet jo hieman vanhan toistolta, mutta näin yhdessä ne toimivat paremmin ja leikki voi jatkua sujuvasti “sovellusten” välillä.

Hahmoja on runsaasti ja niitä voi liikutella koko maailmassa. Ne voi viedä ostetuista sijainneista riippuen vaikka lomalle, töihin tai kouluun. Niille voi luoda ruoka-annoksia erilaisia aineksia yhdistelemällä, loihtia uusia kampauksia ja asuja. Kaverin kanssa voi pelata yhdessä ja kaiken ikuistaa videolle omia ääniä päälle nauhoittaen.

Koska pelin saa ladata ainakin tällä hetkellä ilmaiseksi, kannattaa ehdottomasti kokeilla! Toca Lifet sopivat yli 3-vuotiaille. Yläikärajaa ei sitten olekaan. Tiedän aikuisiakin, jotka näillä pelailevat.

VINKKI: Keskustele lapsen kanssa pelien sitouttamiskeinoista ja lisäostoista. Toca Lifessä saa uusia maailmoja rahaa vastaan. Onko kaikki pakko ostaa heti? Ahkera pelaaja saa pelissä viikoittain uusia esineitä lahjaksi. Onko jokainen lahja saatava, vaikka ne kivoja ovatkin? Kuinka usein pelejä kannattaa pelata ja mistä syistä?

VINKKI 2: Pelin fanille iTunes- tai Google Play -lahjakortti voi olla hyvä joululahjaidea uusien pelialueiden lunastamista varten!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Life: World
Androidille se löytyy täältä: Toca Life: World
Tarjolla myös Amazonin sovelluskaupassaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

 1. Olen ostanut hiihtokeskuksen, kuumat lähteet, vuoristomökin, crumpetien romuliikkeen ja satamarannan mutta kun aloin pelaamaan Toca worldia niin se oli poistanut kaikki mitä olin ostanu!! En oo saanu ees rahojani takas.

 2. Miten saisin kaikki toca bokat kun vanhemmat eivät suostu ostamaan

  • Moikka Armi!

   Olisipa hauska saada kaikki Toca Bocat! ❤️Osia on kuitenkin niin paljon, että kaikkien ostaminen tulisi aika kalliiksi. Ehkä lisäosia voisi pyytää vaikka synttärilahjaksi tai ottaa omaksi säästökohteeksi, jos saat esimerkiksi viikkorahaa. 🤔

   Jos yhtään lohduttaa, niin ei meillä Viihdevintiöilläkään kaikkia Toca Bocia ole pelattu. 😅

 3. Onko toca bocassa mitenkään mahdollista saada lisäosia ilmaiseksi? Se sairaala lisäosa olisi unelmieni täyttymys🤩❤️olisi mukavaa saada tietää saako niitä ilmaiseksi koska kaverini oli onnistunut jotenkin hankkimaan ne ihan ilmaiseksi

  • Moi Aino!

   Voi olla, että sitä sairaala-peliä on joskus annettu jonkin mainoskampanjan ajan ilmaiseksi. Ja kun apin on ladannut kerran erikseen, se ilmestyy lisäosana myös World-sovellukseen.

   Kauhean usein Toca Boca ei kuitenkaan nykyisin ilmaisia pelejä taida tarjota, mutta ehkäpä toivoa silti on!

   Se sairaala on kyllä ihan superkiva! ❤️

 4. Miten Toca Life pelin voi tallentaa puhelimeen. Haluaisin ostaa lisäosia, mutta pyytää jotain syntymävuosi koodia ja en saa ostettua mitään. Täytyykö pelistä ostaa maksullinen aloituspeli, jotta lisäosia saa?

 5. Moikka! Luulen, että lisäosia ostaakseen täytyy olla täysi-ikäinen, ja syntymävuotta kysytään sen vuoksi. 😊

 6. Saako niitä kaikkia lisäreitä ilmaseksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: