Toca Boca kokosi sovelluksistaan yhden unelmien megapelin

Toca Boca on jo aiemmin mullistanut Life-sovelluksillaan lasten perinteiset nukkekotileikit.

Uusi Toca Life: World kokoaa yhteen kaikki firman vanhat Toca Life -sovellukset. Lisäksi se tarjoaa ihan uutta pelattavaa sekä maksullisessa muodossa että ilmaiseksi.

Jos peliformaatti ei ole tuttu, voit klikata lukemaan jutun sarjan kaupunkipelistä.

Toca Life: World -peli tarjoaa todella paljon leikittävää mutta testaa myös uutta tapaa ansaita rahaa lastenpeleillä, joiden lisäostot eivät tavallisesti houkuttele ainakaan ihan pienten lasten vanhempia.

Sovelluksen saa ladata ilmaiseksi ja siinä on valmiina yllättävän laaja leikkikaupunki. Peliin saa lisätä niin ikään ilmaiseksi ne Toca Life -sovellukset, jotka pelilaitteelta löytyy jo aiemmin ostettuina.

Raha firmalle kilahtaa lisäosia myymällä. Maailmaansa saa laajentaa ostamalla siihen uusia leikkitiloja sovelluksen sisäisinä ostoina. On lumista vuoristomajaa, ravintolaa, lemmikkihotellia ja vaikka mitä.

Lisäosien hinnat liikkuvat reilusta eurosta useaan kymmeneen euroon kappaleelta.

Tarkoitus on tietysti myydä jokaisen pelaajan maailmasta mahdollisimman iso ja hieno, mutta onneksi sovellus ei tuputa lisäostoja kovin aggressiivisesti.

Maksullista lisäpelattavaa voi selata sovelluksen kauppaosiossa, mutta itse ostot ovat (melko heppoisen) lapsilukon ja toivottavasti myös vanhemman sovelluskauppaan asettaman salasanan takana.

Lisäostojen lisäksi toinen vanhempaa mietityttävä asia sovelluksessa on pelaajan sitouttaminen. Toca Boca lupaa uusia ilmaisia lahjoja niille pelaajille, jotka palaavat viikoittain pelinsä pariin. Tämä ei ole toki ole koukutusta pahimmasta päästä, mutta ominaisuus kannattaa tiedostaa.

Nuoren pelaajan kanssa voi olla hyvä ihan yleisestikin keskustella siitä, kuinka usein kannattaa pelata ja paljonko lisäosia on tarpeen ostaa.

Toca Life World

Pelinä Toca World on suoraan sanottuna kyllä ihan uskomaton ja varmasti jokaisen nukkekotipeleistä ja roolileikeistä pitävän unelma.

Erikseen Toca Life -pelit ovat tuntuneet jo hieman vanhan toistolta, mutta näin yhdessä ne toimivat paremmin ja peli voi jatkua sujuvasti ”sovellusten” välillä.

Erilaisia hahmoja on mukavan runsaasti, joten jokainen pelaaja löytää joukosta varmasti itseään miellyttävän tyypin. Valmiiden hahmojen kavalkadissa on paitsi eri näköisiä myös esimerkiksi pyörätuolissa istuvia hahmoja. Maksullisen lisäosan avulla hahmoja voi koota itsekin.

Leikkiä saa vapaasti koko maailmassa. Pelihahmot voi viedä ostetuista sijainneista riippuen vaikka lomalle, töihin tai kouluun. Niille voi luoda ruoka-annoksia erilaisia aineksia yhdistelemällä, loihtia uusia kampauksia ja asuja. Kaverin kanssa voi pelata yhdessä ja kaiken ikuistaa videolle omia ääniä päälle nauhoittaen.

Toca Life World

Koska pelin saa ladata ilmaiseksi, kannattaa ainakin kokeilla! Toca Lifet sopivat yli 3-vuotiaille. Yläikärajaa ei sitten olekaan. Tiedän aikuisiakin, jotka näillä pelailevat.

VINKKI: Keskustele lapsen kanssa pelien sitouttamiskeinoista ja lisäostoista. Toca Lifessä saa uusia maailmoja rahaa vastaan. Onko kaikki pakko ostaa heti? Ahkera pelaaja saa pelissä säännöllisin väliajoin esineitä lahjaksi. Onko jokainen lahja saatava, vaikka ne kivoja ovatkin? Kuinka usein pelejä kannattaa pelata ja mistä syistä?

VINKKI 2: Pelin fanille App Store- tai Google Play -lahjakortti voi olla hyvä lahjaidea uusien pelialueiden lunastamista varten!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Life: World
Androidille se löytyy täältä: Toca Life: World
Tarjolla myös Amazonin sovelluskaupassaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

 1. Olen ostanut hiihtokeskuksen, kuumat lähteet, vuoristomökin, crumpetien romuliikkeen ja satamarannan mutta kun aloin pelaamaan Toca worldia niin se oli poistanut kaikki mitä olin ostanu!! En oo saanu ees rahojani takas.

 2. Miten saisin kaikki toca bokat kun vanhemmat eivät suostu ostamaan

  • Moikka Armi!

   Olisipa hauska saada kaikki Toca Bocat! ❤️Osia on kuitenkin niin paljon, että kaikkien ostaminen tulisi aika kalliiksi. Ehkä lisäosia voisi pyytää vaikka synttärilahjaksi tai ottaa omaksi säästökohteeksi, jos saat esimerkiksi viikkorahaa. 🤔

   Jos yhtään lohduttaa, niin ei meillä Viihdevintiöilläkään kaikkia Toca Bocia ole pelattu. 😅

 3. Onko toca bocassa mitenkään mahdollista saada lisäosia ilmaiseksi? Se sairaala lisäosa olisi unelmieni täyttymys🤩❤️olisi mukavaa saada tietää saako niitä ilmaiseksi koska kaverini oli onnistunut jotenkin hankkimaan ne ihan ilmaiseksi

  • Moi Aino!

   Voi olla, että sitä sairaala-peliä on joskus annettu jonkin mainoskampanjan ajan ilmaiseksi. Ja kun apin on ladannut kerran erikseen, se ilmestyy lisäosana myös World-sovellukseen.

   Kauhean usein Toca Boca ei kuitenkaan nykyisin ilmaisia pelejä taida tarjota, mutta ehkäpä toivoa silti on!

   Se sairaala on kyllä ihan superkiva! ❤️

 4. Miten Toca Life pelin voi tallentaa puhelimeen. Haluaisin ostaa lisäosia, mutta pyytää jotain syntymävuosi koodia ja en saa ostettua mitään. Täytyykö pelistä ostaa maksullinen aloituspeli, jotta lisäosia saa?

 5. Moikka! Luulen, että lisäosia ostaakseen täytyy olla täysi-ikäinen, ja syntymävuotta kysytään sen vuoksi. 😊

 6. Saako niitä kaikkia lisäreitä ilmaseksi

 7. Moi,
  Olen yrittänyt ostaa lisäosaa ”moderni kartano”. Jostain syystä osto ei etene kohdasta, jossa lukee ”napautusostos”. Kun siitä napauttaa, niin näyttö vain himmenee eikä mitään tapahdu. Aiemmin lisäosan ostaminen on onnistunut. Mikähän voi olla vialla?

  • Moi Petra!

   Joku muukin oli Google Playn kommenteissa valittanut samasta ongelmasta. Hänelle oli vastattu, että kannattaa ottaa yhteyttä Toca Bocaan heidän nettisivujensa kautta osoitteessa https://tocaboca.com/contact/ ja kuvailla ongelma siellä.

   Voi myös olla, että kyseessä on jokin yleinen virhe, joka korjaantuu seuraavan päivityksen myötä itsestään. Kannattaa siis tarkistaa, että pelissä on viimeisin päivitys tehtynä.

   Toivottavasti ongelma ratkeaa!

 8. Minulla oli ennen lisää osia mutta vaihdoin puhelinta ja ne katosivat saisiko niitä mitenkään takaisin?

  • Hei Netta! Oletko kokeillut painaa ”palauta ostot” -nappia siellä sovelluksen kauppaosassa? Jos vanhassa ja uudessa puhelimessa on sama käyttöjärjestelmä ja olet kirjautunut sovelluskauppaan sisään, niin tämä saattaa auttaa. Toca Bocalle voi myös lähettää viestin ja selvittää asiaa heidän kanssaan, jos ostojen palautus ei onnistu.

 9. Hei muuten miten voi maksaa esim jonku talon app store lahjakortilla?

  • Hei Saimi!

   App Storen lahjakortti lunastetaan niin, että mennään kännykän App Store -sovellukseen, rullataan ihan sinne aloitusnäkymän loppuun asti ja painetaan ”lunasta”.

   Sitten lisätään lahjakortin koodi oikeaan kohtaan, ja lahjakortilla olevat rahat siirtyvät Apple-tilillesi.

   Kun sitten sen jälkeen ostat pelissä lisäosia, menee maksu tuolta lahjakortilla tulleelta saldolta.

   Toivottavasti osasin selittää tarpeeksi selkeästi ja lunastaminen onnistuu! ☺️

 10. Hei! Voinko kirjautua eri laitteilla peliin niin, että kaikki ostokseni ovat käytössä kummallakin laitteella (android puhelin ja Ipad)?

  • Hei Ninni! Epäilen, että pelin jakaminen kahden eri käyttöjärjestelmän kesken ei ole mahdollista. 🙁 Ainakaan en itse keksi, miten tuo onnnistuisi.

 11. Hei onko ostosten palauttaminen mahdollista niin että rahat tulevat takaisin?

 12. Hei! Miten saisin palautettua ostokseni takaisin toca bocalle ja saada ne rahat takaisin!? Olisi kiva jos auttaisitte asian kanssa 🙂

  • Hei! Sovelluksen sisäisiä ostoista voi käsittääkseni yrittää pyytää rahat takaisin vain ottamalla yhteyttä pelin valmistajaan eli tässä tapauksessa Toca Bocaan. Heidän nettisivuiltaan löytyy yhteydenottolomake. Toivottavasti onnistuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: