Suomea puhuva Kellonen on hyvä lisä ulkosuomalaisen lapsen pelivalikoimaan

Lapsen suomen kielen taidon ylläpito voi olla haastavaa, jos perhe asuu Suomen rajojen ulkopuolella. Suomenkieliset kirjat ja lastenohjelmat ovat tässä avuksi, samoin säännöllinen ääneen lukeminen lapselle.

Lisäksi apuna voivat olla myös suomalaiset, suomea puhuvat pelit.

Joskus haaste voi olla se, etteivät suomenkieliset digitaaliset palvelut ole saatavilla ulkomailla. Viihdevintiöiden omaa Kellosta tehdessämme ajattelimmekin heti, että suomea puhuva peli pitää tietenkin julkaista myös ulkosuomalaisten lasten käytettäväksi.

Lue Kellosesta lisää tästä!

Kellonen on oppimispeli, joka opettaa viisarikellon hyvällä, ääneen puhutulla suomella, ja se on saatavilla useimmissa maissa myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Kellosen voi ladata muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta missäpäin maailmaa tahansa, esimerkiksi, USA:ssa, Britanniassa, Ruotsissa, Saksassa ja niin edelleen.

Kellonen ei ole suoranaisesti kielenopetuspeli ja puhetta on suhteellisen vähän ja rajatusta aihepiiristä. Pienistä puroista syntyy kuitenkin joki, ja Kellonen on takuulla oivallinen täydennys suomea puhuvan lapsen mediavalikoimaan!

Huom! Pelissä on kielivaihtoehtona myös englanti. Ensimmäisellä pelikerralla kieli valikoituu laitteen omien kieliasetusten perusteella. Pelin kieltä voi vaihtaa Kellosen aikuisten osastolta!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Kellonen
Androidille se löytyy täältä: KellonenKategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Vinkkipankki, Yleiset artikkelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *