Iloinen ja kannustava lentoseikkailu ihan pienimmille digileikkijöille

Testissä: Sago Mini Planes Adventure

Sago Minin pelit ovat parasta pelattavaa ihan nuorimmalle pelikansalle. Sovellukset ovat iloisia, kannustavia ja ennen kaikkea erittäin helppokäyttöisiä.

Lentokoneaiheista Sago Mini Planes Adventurea osaa taaperokin varmasti itse ”pelata”. Käytännössä tarvitsee vain koskettaa tabletin näyttöä haluamastaan kohdasta ja tarkastella, mitä ruudulla tapahtuu.

Sovellus on vähän kuin interaktiivinen kuvakirja, jota kannattaa ihmetellä lapsen kanssa yhdessä.

Pelissä valitaan ensin jokin mielikuvituksekkaan näköisistä lentokoneista ja laitetaan pelihahmot kyytiin. Sen jälkeen lähdetään lentoseikkailulle!

Lentokone lentää eteenpäin vain ruutua koskettamalla. Koneella voi lentää millä korkeudella haluaa, lähellä maan pintaa tai sitten nousta avaruuteen asti!

Hahmot ovat iloisia ja pelaajaa ilmein ja äännähdyksin kannustavia. Pelialue pursuaa yllätyksiä, joita saa tökkiä tai sitten vain katsella.

Matkan varrella on muun muassa jättikokoisia pipareita, joita lentokoneen matkustajat saattavat ohi mennen haukata. Myös lentäviin possuihin, avaruuspingviineihin tai laskuvarjohyppääviin tonttuihin törmätään. Joskus esineitä päin ajamalla kuulee musiikkia, toisinaan saa naamaansa kermavaahtoa.

Mitä vain hauskaa voi sattua, mutta epäonnistua ei voi. Tunnelma on kerrassaan pienille sopiva ja kaikin puolin positiivinen.

Sago Mini Planes Adventure

Peli loppuu silloin, kun lapsesta siltä tuntuu. Kiitorata ilmestyy, kun lentokone laskeutuu ja sehän laskeutuu juuri silloin, kun pelaaja haluaa. Pelin voi lopettaa siihen, tai sitten voi valita uuden koneen uusine matkustajineen ja lähteä taas lentoon!

Sago Mini Planes Adventure ei sisällä mainosvideoita tai mikromaksuja. Sitä voi myös pelata ilman nettiyhteyttä.

Peli ladataan sovelluskaupasta ilmaiseksi ja sitä saa kokeilla ennen ostopäätöstä kuusi kertaa maksutta.

Peli löytyy Sago Mini World -sovelluksesta ja se on saatavilla sekä App Storesta että Google Playsta.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Pelit

Avainsanat:,

1 vastaus

  1. Näyttää kivalta peliltä. Nuorempi kun vähän vielä kasvaa, niin tykkäisi varmasti tällaisesta iloisesta pelistä. Kiitokset vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *