Nampa Town on suloinen ja karkinvärinen leikkimaailma pienille lapsille

Nampa Town

Testissä: Nampa Town

Humoristiset ja ihanan karkkivärikkäät Nampa-pelit ovat erinomaista sisältöä leikki-ikäisten tabletteihin.

Sarjan äpseistä tutut susi, possu ja kolme lintua seikkailevat milloin huvipuistossa, milloin synttärikemuissa tai teatterissa. Meno on aina pienille sopivan rauhallista ja aiheet lapsia kiinnostavia.

Pelien takana on suomalainen Sara Vilkko ja hänen Nampa Design -pelistudionsa.

Nampa Town -peli vie Vilkon luoman eläinpoppoon pikkukaupunkiin, jossa lapsi saa leikkia hahmoilla kuin nukkekodin nukeilla.

Viihdevintiöiden jutut aiemmista Nampa-peleistä löytyvät täältä!

Nampa Town toimii lähtökohtana lapsen omille mielikuvitusleikeille. Kaupunkinäkymää voi tutkia pelilaitteen näyttöä sivusuuntaan liikuttamalla ja eteen tulevia esineitä ja hahmoja koskettamalla.

Hahmoja voi liikuttaa paikasta toiseen sormella raahaamalla. Niille voi myös pukea vaatteita ja syöttää ruokia. Ja mikä parasta, ne ilmestyvät juuri sinne, minne pelaaja haluaakin vain oikean alakulman pientä plusnappia painamalla!

Suloinen pikkukaupunki koostuu kaupoista ja kahviloista, joihin pääsee sisään liikkeen ovea tökkäämällä. Kaupoissa voi sovitella vaatteita tai tehdä ruokaostoksia. Ravintolassa sisutusta voi tuunata pöytäliinoin ja kynttilöin tai osallistua ruoan valmistamiseen.

Liikkeiden lisäksi kaupungista löytyy myös autotalli, josta voi napata menopelin alleen, sekä vessakoppi akuuttia hätää varten.

Nampa-pelien tavaramerkki, diskotanssi toteuttuu jumppasalissa, jossa eläimet saa laittaa irrottelemaan diskopallon välkkeeseen. Kun leikkijä päättää, että päivä on pulkassa, ei tarvitse kuin napauttaa aurinkoa ja yö laskeutuu kaupunkiin.

Nampa town

Nampa Town on mutkatonta ja hauskaa pelattavaa. Se on helppokäyttöinen, stressitön ja äänimaailmaltaan hillitty. Siis loistava alle 5-vuotiaiden lasten digileikkeihin.

Sovelluksen voi ladata iPhonella tai iPadille. Siinä ei ole puhetta tai tekstiä. Peli on myös kaikin puolin lapsiturvallinen eli se ei sisällä mainoksia, lisämaksuja tai epämääräistä tietojen keruuta.

Kivan huomaamattomasti leikkinäkymän ylälaitaan sijoitettu vanhempien osio on lapsilukon takana ja sieltä löytyy pelisarjasta lisätietoja aikuisille.

VINKKI: Myymälöissä työskentelevä kissa naukuu söpösti, kun sitä tökkää, ja muitakin hauskoja ääniä pelissä on. Jos ääniefekteihin jostain syystä kyllästyy (tai haluaa muuten vain antaa tilaa leikkijän omalle selostukselle), saa pelistä äänet pois valikon kautta.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa TownKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *