Disney+ Suomeen – syyskuussa Baby Yodan voi viimein nähdä meilläkin

Disney-fanien pitkä odotus loppuu viimein syyskuussa, kun suoratoistopalvelu Disney+ rantautuu Suomeen.

Palvelu aloittaa meillä 15.9. samaan aikaan muiden Pohjoismaiden ja muutamaan muun Euroopan maan kanssa. Ainoastaan Ahvenanmaa jää vielä palvelun ulkopuolelle.

Meidän perheessämme ”Disneyplussaa” on odotettu kuin kuuta nousevaa. Lanseerauksen piti tapahtua jo viime keväänä, mutta se lykkääntyi tällöin hamaan tulevaan. Voin sanoa, että koronakaranteenilaisia hieman harmitti.

Pääsyy Disney-innostukseen on palvelussa oleva, perheen Star Wars -fanien odottama The Mandalorian -sarja, jossa seikkailee lapselle jo netistä tuttu ”Baby Yoda”.

Luvassa on myös muita uutuussarjoja sekä klassisia Disney- ja Pixar-tuotantoja, jotka lienevät The Mandalorianin kohderyhmää nuorempienkin lasten mieleen. Itse ajattelen, että Disney+ voisi olla hyvinkin vakavasti otettava kilpailija Netflixille nimenomaan koko perheen yhteisten tv-iltojen saralla. Esimerkiksi Frozenien ja Toy Storyjen kaltaiset elokuvat toimivat monen ikäisille.

Disney+ toimii kuten tutut HBO, Netflix ja vastaavat. Tarvitaan siis nettiyhteys sekä tv tai mobiililaite. Kuukausimaksu palvelulle tulee olemaan 6,99 euroa.

Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, että The Mandaloriania päästään todella vahtaamaan syyskuussa. Meiltä on ainakin yhden kuukauden varma tilaus tulossa!

Lue lisää täältä!



Kategoriat:Yleiset artikkelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *