Rakennuspeli luoville lapsille: Kokoa palikoista oma avaruusasema!

Sago Mini Space Blocks Builder on mielikuvituksekas rakentelupeli, jonka teemana on avaruus, vieläpä varsin söpö sellainen.

Peli on suunnattu alle 5-vuotiaille lapsille, ja se on tuttua Sago Mini -laatua. Tunnelma on iloinen ja eläinhahmot värikkään suloisia. Kuten palikoiden kanssa leikkiessä yleensäkin, tämänkin pelin parissa pääsee koettelemaan kunnolla luovuuttaan!

Tarkoitus on koota erilaisista valmiista rakennuspalikoista, esineistä ja kasvillisuudesta oma maailma. Ja käyttää sitä sitten vaikkapa roolileikkeihin.

Palikat tulevat näytön alareunaan automaattisesti tarjolle. Valikoimassa on eri tyylisiä osia. Koota voi futuristisen avaruusaseman tai mönjäisen alienien kaupungin. Tai sitten näiden yhdistelmän.

Kun näytölle kootaan taloja, tulevat avaruusmatkaajat ja -olennot kurkistelemaan ja vilkuttelemaan ikkunoista. Hahmoilla voi tietysti myös leikkiä kuin nukeilla konsanaan.

Peli tarjoaa mukavalla tavalla alustan leikeille, kun pelaaja päättää itse, miten sovelluksella leikkii. Piste- tai ajanlaskua ei Sago Mini -peleissä ole, joten ne ovat stressitöntä ajanvietettä leikki-ikäiselle. Myöskään mainosvideoita tai lisäostoja sovelluksessa ei ole.

Omia rakennuksia voi purkaa ja koota mielensä mukaan. Huomioitavaa on se, että peli alkaa joka kerran alusta eli valmiita rakennelmia ei voi pelin muistissa säilöä.

Sovellus ladataan ilmaiseksi ja maksetaan kerralla pelin sisäisenä ostona. Peliä voi pelata myös Sago Minin kuukausimaksullisessa World-sovelluksessa.

VINKKI: Peli on käyttöliittymältään samanlainen, kun aiemmin julkaistu Sago Minin tonttupeli.

Kun tonttupelissä rakennettiin tontuille kylää, on aiheena on nyt avaruus ja alienit. Käytännössä pelit ovat samanlaiset, joten kannattaa valita se, kumpi teema on enemmän lapsen mieleen.

Muita Sago Mini -pelejä pääset selailemaan tästä!

Peli löytyy nykyisin ainoastaan kuukausimaksullisesta Sago Mini World -sovelluksesta, jossa on muitakin sarjan pelejä.Kategoriat:3–4-vuotiaille, Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *