Lastenohjelmia offline – Myös HBO toimii nyt ilman nettiä

Lastenohjelmia offline - HBO:N Toonix

Ilouutisia suoratoistopalvelu HBO:ta käyttäville! Tuoreen päivityksen myötä myös HBO Nordicin ohjelmia voi katsoa ilman nettiyhteyttä.

Sekä iOS- että Android-käyttäjät voivat jatkossa ladata älylaitteelleen palvelusta ohjelmia ja katsella niitä myöhemmin sovelluksen kautta offline-tilassa.

Tämä on oivallinen ominaisuus esimerkiksi matkoilla, jolloin wifiä ei aina ole käytettävissä ja perillisiä haluaa viihdyttää lastenohjelmilla. Pienten lasten käyttämissä laitteissa on joskus muutoinkin tarpeen rajoittaa nettiyhteyden käyttöä, joten offline-ohjelmat saattavat tulla tarpeeseen ihan kotonakin.

HBO:n pari vuotta sitten lanseerattu Toonix-palvelu sisältää ihan kelpo kattauksen katsottavaa lapsille. (Toki offline-tilaan saa ladata myös palvelun aikuistenohjelmia!)

HBO:n mukaan kerrallaan saa tallettaa 25 ohjelmaa. Ladattu materiaali säilyy sovelluksessa 30 päivää. Katselun aloittamisen jälkeen kukin ohjelma on katsottavissa offline-tilassa 48 tunnin ajan.

Offline-mahdollisuus on oikein hyvä uudistus ja vaikeuttaa varmasti kuluttajan valintaa eri suoratoistopalveluiden välillä.

Netflixillä offline-ominaisuus on toiminut jo useamman vuoden ajan.Kategoriat:Yleiset artikkelit

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *