Ilmainen ilotulitus tabletissa – näitä raketteja eivät lemmikitkään säiky

Ilotulitusrakettien sopivuudesta vuodenvaihteen juhlintaan voi olla montaa mieltä, mutta pelissä juhlapaukuttelu on varmasti kaikkien mielestä hauska juttu.

Mikä parasta, Cowly Owl -pelifirman luomia raketteja eivät eläimetkään säiky. (Varsinkin, jos tabletin äänet pidetään pienellä.)

Fireworks Lab -peli etenee jokaisella pelikerralla seuraavan kaavan mukaan: Ensin valitaan raketille muoto. Sitten sen pintaan raahataan väri ja kuvio. Kun raketteja on tuunattu tarpeeksi, päästään ampumaan niitä yötaivaalle ja katsomaan, millaisia räjähdyksiä syntyy.

Kun on ammuskeltu tarpeeksi, voi palata alkuun uusia raketteja värittämään sekä kokeilemaan erilaisia väri ja rakettiyhdistelmiä.

ilmainen lastenpeli

Peli on humoristinen ja pienille sopiva. Raketteja on kuusi erilaista ja ne on kuvattu ystävällisinä pelihahmoina. Yllättäen sovelluksen äänimaailmakin on aiheesta huolimatta vallan maltillinen. 

Sovellus ei tosin ole sisällöltään hurjan runsas tai monipuolinen. Rakettien tyylejä voisi olla tarjolla enemmänkin, mutta ilmaispeliksi Fireworks Lab kyllä kelpaa. Sitä paitsi ilotuksista kovin innostuneet pitävät varmasti pelistäkin.

Yksi suuri ilo lieneekin päästä itse tökkimään raketit taivaalle. Oikeiden rakettien laukaisuhommiin kun harvemmin on natiaisilla asiaa.

ilmainen lastenpeli

Peli sopii erinomaisesti noin 2-5-vuotiaille.  Se ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia, lisäostoja tai nettilinkkejä. Se myös toimii ilman nettiyhteyttä.

Jos sovelluksen tyyli miellyttää, löytyy testaamiamme muita Cowly Owlin pelejä täältä!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laiteellesi tästä: Fireworks Lab
Androidille se löyty täältä: Fireworks LabKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *