Pikku Kakkosen joulukalenteri tulee taas!

Kyllä se vain niin on, ettei joulu enää tule ilman Pikku Kakkosen kalenteria. Nyt kannattaa siis tarkistaa, että sovelluksessa on vuoden 2020 viimeisin päivitys ja alkaa laskea päiviä pukin saapumiseen.

Pikku Kakkosen digitaalinen joulukalenteri löytyy joulukuun alusta alkaen Pikku Kakkosen sovelluksesta ja sisältää edellisvuosien tapaan pieniä pelejä.

Eläinteemaiseen joulumaailmaan ilmestyy sovelluksessa joka päivä uusi digitaalinen luukku, jonka takana oleva peli tai puuha on juuri sopivan pituinen vaikka aamulla ennen päiväkotiin lähtöä leikittäväksi. Luukun avaaminen ei johda tuntikausien pelaamiseen vaan hetki riittää.

Digitaalisen kalenterin hyvä puoli on myös se, että se ei sisällä krääsää tai sokeria vaan järkevää tekemistä pienille lapsille. Luukkujen ja kalenterin pariin voi palata leikkimään seuraavinakin päivinä aina loppiaiseen asti.

Vahva suositus siis kaikkien pikkukakkosikäisten lasten perheisiin!

Pikku Kakkosen ilmainen sovellus löytyy iOS-laitteille tästä ja Androidille tästä.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

  1. Poistan ja asennan, ei siltikään tule joulukalenteria tabletilla.

    Kännykällä sama Android-softa on heti joulukalenterissa.

    • No onpa harmillinen juttu. En osaa sanoa, mistä voisi johtua. Kokeilin juuri toimivuutta iPhonella ja iPadilla, ja molemmissa näissä kalenteri pelitti, kunhan päivitin apista uusimman version.

  2. Täällä sama juttu. Vähän vanhempi Huawein laite (Honor 7?), johon ei päivitystä Pikkukakkosen appikseen ole saatavilla, eli joulukalenteri ei näy. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: