Suomalainen Hatch Kids on pelien suoratoistopalvelu lapsille

Huom! Palvelu on lopetettu.

Netflixit ja HBO:t ovat tehneet tv-sarjojen suoratoistosta arkipäivää. Pelien striimaus on kuitenkin vielä monelle vieraampi juttu.

Vasta julkaistu Hatch on palvelu, joka tarjoaa suoratoistona pelejä sekä lapsille että aikuisille.

Hatch Kids sovellus

Palvelun Hatch Kids -osiossa on nimenomaan lastenpelejä. Tällä hetkellä Android-laitteille saatavilla oleva sovellus sisältää noin 50 lastenpeliä, muun muassa tuttua Toca Bocaa, Dr. Pandaa, Möllejä ja Angry Birdsiä.

Pelien striimauksen idea on se, ettei yksittäisiä pelejä tarvitse ladata pelilaitteelle vaan niitä käytellään netin kautta. Pelitarjontaa voi selata Hatch-sovelluksessa ihan niin kuin ohjelmia vaikkapa Netflix-sovelluksessa.

Palvelu mahdollistaa siis kännykässä (tai Android-tv:ssä) ison pelikokoelman, vaikkei laitteen muisti riittäisikään kaikkien pelien lataamiseen yksittäin.

ngry Birds Go Hatch Kids -sovelluksessa

Suoratoistopalvelun varjopuolena on se, että pyöriäkseen pelit tarvitsevat erittäin hyvän nettiyhteyden. Käytännössä piakkoin Suomessakin saatavilla olevan 5G-verkon tai hyvän wifin. Offline-tilassa pelejä ei voi pelata.

Pikaisella vilkaisulla pelitarjonta näyttää Hatch Kidsissä kattavalta. Pelejä on ihan pienille lapsille ja alakouluikäisillekin.

Palvelu maksaa 6,99 euroa kuukaudessa, mutta ensimmäisen kuukauden ajan sitä saa kokeilla maksutta.

Sanoisin, että Hatch Kids on testaamisen arvoinen vaihtoehto perheille, joissa on pieniä lapsia, mutta joissa ei sen enempää ole aikaa perehtyä lastenpeleihin. Yhden sovelluksen lataamalla ja kuukausimaksun pulittamalla saa hyvän kattauksen mainoksettomia ja turvallisia lastenpelejä usealta eri pelifirmalta.

Toisaalta pelilaitteessa täytyy olla nopea nettiyhteys. Joskus offline-mahdollisuus on pikkulasten kanssa ihan hyvä juttu.

Jään mielenkiinnolla odottamaan palvelun kehittymistä. Toiminta on vasta alussa ja palvelu tarjolla vasta muutamassa maassa. Hatch Entertainment on suomalainen yritys, jonka omistajiin kuuluu myös Rovio.Kategoriat:Yleiset artikkelit

Avainsanat:

  1. Hei,
    Hatch Kids on nyt lopetettu kokonaan, harmi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *