Sago Minin suurkaupungissa saa leikkiä autotiellä

Kaupungin vilinään mielistyneet vekarat pääsevät laittamaan leikin pystyyn turvallisesti keskelle kaupunkia.

Sago Mini Big City tarjoaa vapaan leikin tilan, jossa teemana ovat korkeat talot, autot, museot, hodarikioskit ja kaikki muukin, mitä suurkaupungista kuuluu löytyä.

”Nukkeina” leikissä toimivat sympaattiset eläimet haisunäädästä koiraan ja pupuun.

Ja kun kaupungista kerran on kyse, onpa mukana puluja ja lokkejakin.

Peli on täysin staattinen eli leikki täytyy laittaa pystyyn itse. Esineitä ja hahmoja voi liikutella sormella raahaamalla. Myös kaupunkinäkymässä kuljetaan sivusuunnassa näyttöä vetämällä.

Peli on runsas ja värikäs, mutta silti sopivan rauhallinen pienelle lapselle. Tutkittavaa ja kokeiltavaa on juuri sopivasti, ei liikaa.

Äänimaailmaltaan peli on niin ikään kivan hillitty. Vanhempien korvia piinaava pimpelipom-musiikki puuttuu. Tilalla on kaupungin ääniä kuten auton mootorin hurinaa ja lokkien kirkunaa. Mielestäni kivan tunnelmallista ja teemaan sopivaa.

Pelin hahmot ovat söpöjä ja sympaattisia. Ne reagoivat esimerkiksi niille tarjottuihin. ruokiin ilmein, mutta muuten leikin keksiminen niiden kanssa jää lapsen työksi.

Onhan se mielikuvitusta kutkuttavaa luoda tarina vaikka siitä, miten käy kisun ja haisunäädän, kun kumpikin äkkää samaan aikaan kadulle jätetyn mehukkaan ananaksen! (Meillä herkun varasti lokki.)

Peli on hyvää Sago Mini -laatua. Tätähän voi testailla alle 5-vuotiaiden perheenjäsenten kanssa vaikka ennen kesän kaupunkilomia!

Peli löytyy Sago Mini World -sovelluksesta ja se on saatavilla sekä App Storesta että Google Playsta.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *