Haasta kaveri hatunbongaukseen! Hauskaa eläinpeliä voi pelata yksin tai kaksin

Kun hukassa on hattu, täytyy naperon olla tarkkana. Where is My Hat on peli, jossa etsitään ruudulla pistäytyvien eläinten päältä jotain tiettyä vaatekappaletta.

Kun etsinnässä oleva asuste löytyy, tökätään eläintä ja saadaan piste.

Kuulostaa yksinkertaiselta, ja onkin sitä. Pelin helpointa tasoa voi hyvin pelata vaikka taaperon kanssa.

Vähitellen peli kuitenkin vaikeutuu. Moninaisiin rooliasuihin sonnustautuneita eläimiä tulee lisää yhä kiihtyvällä tahdilla, ja mukaan vilahtaa myös kompatehtäviä. Hatut ovat vain hiukan erilaisia, apinaa ei saa tökätä ja niin edelleen. Vikatökkäyksiä tulee isommallekin.

Pelissä ei ole aikarajaa, mutta pisteitä lasketaan. Kymmenestä oikeasta vastauksesta pääsee seuraavalle tasolle. Väärästä vastauksesta saa miinusta.

Kun lapsi painaa oikeaa eläintä, se kikattelee mielissään, väärästä vastauksesta se harmistuu ja sen naama menee mutrulle.

Menestyksekäs pelaaminen vaatii siis tarkkaavaisuutta ja keskittymiskykyä. Toisaalta vaikeustaso etenee lapsen taitojen mukaan, joten liian nopeasti peli ei turhauttavalle tasolle pienenkään pelaajan kannalta etene. Kun taidot harjaantuvat, tarjoaa peli onnistumisen elämyksiä.

Erityisen kivan pelistä tekee kaksinpelin mahdollisuus. Kaksinpelejä ei lasten mobiilipelien joukossa ole todellakaan liikaa, joten ilahduin tästä ominaisuudesta kovasti. Peli on vieläpä vallan hyvin tehty!

Kännykkä tai tabletti käännetään sivuttain niin, että pelikaverit istuvat laitteen vastakkaisilla puolilla. Kummallakin on oma pelinäkymänsä, missä eläimiä tökitään. Kumpi löytää hukassa olevan hatun kymmenen kertaa ensin, voittaa. Erittäin hauskaa ja koukuttavaa!

Where is My Hat sopii mielestäni parhaiten alle kouluikäisille. Helpoimmasta tasosta selvinnee jo pari-kolmevuotias. Kaksinpelistä voi silti saada iloa isosisaruskin. Ainakin meidän kahdeksanvuotias innostui kaksinpelimoodista ihan yllättävän paljon, ja vaikein taso antoi haastetta koululaisenkin hoksottimille.

Pelin on kehittänyt espanjalainen Comomola Studios. Olemme aiemmin testanneet saman kehittäjän hauskan merirosvoseikkailun sekä pienille lapsille sopivan kalantökkimispelin.

Peli ei sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia. Luku- tai kirjoitustaitoa ei pelaamiseen tarvita. Peliasetusten kieli on englanti, ja jostakin syystä onnistuneesta tason läpäisyn jälkeen ruudulle lävähtää ilmeisesti venäjänkielinen onnitteluteksti. Tämähän ei pelaamista haittaa, lisäksi Comomolasta kerrotaan, että virhe korjataan tuota pikaa!

VINKKI: Peli on oivallinen valinta sisarusten yhdessä pelattavaksi!

Katso pelin tarileri tästä!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Where is My Hat by ComomolaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: