Eläinlabyrintti tarjoaa onnistumisen kokemuksia pienimmille pelaajille

Animal Maze on labyrinttipeli aivan pienimmille. Sovelluksen tarkoituksena on ohjata eläimiä kohteen luo valitsemalla sormella tökkäämällä oikea reitti.

Peliä pelatakseen ei tarvita kummoista taitoa. Lapsen täytyy vain tökätä yhtä tarjolle tulevista pisteistä labyrintissä, ja eläin taapertaa kohdalle. Sitten tökätään vain uutta kohtaa aina niin kauan, kunnes ollaan perillä.

Lopussa nähdään pieni animaatio, jossa ankka vaikkapa ui lammikossa tai mato hyppii koloonsa. Tämän jälkeen tarjolle tulee uusi labyrintti.

Peli on siis erittäin yksinkertainen, ja sopii erinomaisesti jo pari-kolmevuotiaalle pelaajalle. Itse asiassa tätä paljon vanhempi pelaaja saattaakin kyllästyä peliin nopeasti.

Labyrinteissä ei ole kauhean paljon variaatiota tai haastetta. Toisaalta myös epäonnistuminen on liki mahdotonta.

Pikkunassikoille labyrintit tarjoavat silti varmasti iloa ja onnistumisen kokemuksia. Pelin parissa oppii hauskalla tavalla hahmottamaan sopivia reittejä, tekemään valintoja ja käyttelemään tablettia ihan itse.

Pelissä ei ole kolmannen osapuolen mainoksia, ja pelifirman somekanaviin johtavat linkit ovat lapsilukon takana. Herkkäkorvaisten vanhempien iloksi musiikin saa pois yhdellä napin painalluksella.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Animal Maze
Androidille peli löytyy täältä: Animal MazeKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *