Pikku Kakkosen joulukalenterista löytyy joka päivä uusi peli

Pikku Kakkonen tarjoaa tänäkin vuonna kaikille diginatiaisille oman joulukalenterin.

Pikku Kakkosen ilmaissovelluksesta löytyy joka päivä ennen joulua uusi ”luukku”, jonka takana on pieni peli. Testasimme niistä seitsemän ensimmäistä.

Tähän mennessä mukana on ollut hauskan erityyppistä pientä tekemistä. On hyppimistä ja lahjapakettien keräilyä, tornin kokoamista ja asukokonaisuuksien valitsemista nallelle.

Seitsenvuotiaskin innostui pelailemaan, vaikkei Pikku Kakkosen sovellus meillä enää ihan aktiivisessa käytössä olekaan. Hauskinta oli lentävien hedelmien ja vihannesten siivuttaminen sormella ruutua sivaltaen Fruit Ninja -pelin tyyliin.

”Näitähän pitää tulla katsomaan nyt joka aamu”, kommentoi ilahtunut ekaluokkalainen uusia pelejä.

Vaikka 24 uutta peliä tuntuu paljolta, ei vanhempien tarvitse huolestua pelipaljoudesta. Pelit ovat hyvin lyhyitä ja yksinkertaisia. Niitä ehtii hyvin pelata aamulla ennen päivän puuhiin lähtemistä: viidestä kymmeneen minuuttia riittää mainiosti.

Pikku Kakkosen sovellus sopii kaikille alle kouluikäisille lapsille. (Ja vähän ylikin.)

Aivan pienimmät eivät ehkä osaa vielä pelata kaikkia pelejä itsenäisesti, mutta heillekin sovelluksesta löytyy muuta kivaa jouluista tutkittavaa.

Joulukalenterin pelejä voi pelata sovelluksessa loppiaiseen asti.

Lue Pikku Kakkosen sovelluksesta lisää tästä!

Lataa sovellus ilmaiseksi tästä: iOS, AndroidKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *