Helppo palapelisovellus suo taaperollekin onnistumisen riemun

Palapelin kokoaminen tabletilla voi onnistua sellaiseltakin diginatiaiselta, jolle oikeiden palapelien kokoaminen tuottaa vielä vaikeuksia.

Itse osaamisen ja onnistumisen kokemuksia saa ainakin pelaamalla Mobo Puzzlea, joka on todella yksinkertainen, pienille lapsille tehty palapelisovellus.

Käytännössä lapsen täytyy vain valita tyhjään paikkaan sopiva palanen kahdesta vaihtoehdosta ja raahata se sormellaan oikeaan kohtaan. Tarkoitus on siis tunnistaa muotoja: Onko varjokuvassa iglu vai nuotio, kelkka vai pilvi?

Postauksen kirjoittamishetkellä täysin ilmainen sovellus sisältää viisi erilaista teemakokonaisuutta, jossa kussakin on useampi palapelitehtävä. Aihepiireinä ovat talvi, ritarit, avaruus, meri ja viidakko.

Peli etenee rauhalliseen tahtiin tehtävästä toiseen, eikä väärä valinta haittaa. Kokeilla saa niin kauan, että onnistuu, eikä kukaan laske pisteitä tai mittaa aikaa.

Peli nostattaa takuulla pienen itsetuntoa. Epäonnistuminen kun on käytännössä mahdotonta.

Lopuksi, kun kaikki palat ovat paikoillaan, saa pelaaja palkinnoksi taputuksia.

Mobo Puzzlen on kehittänyt Mobo Kids, joka on itselleni uusi tuttavuus. Firma näyttäisi olevan puolalainen ja pelin kehittäjät itsekin vanhempia.

Peli ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai lisäostoja. Linkit sovelluksen ulkopuolelle ovat vanhempien osiossa, lapsilukon takana, joten ilmaisuudestaan huolimatta sovellus on lapselle turvallinen hankinta.

Katso pelin traileri tästä.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Mobo PuzzleKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet)

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: