Pandan paloasemalla pieninkin on sankari

Dr. Pandan paloautopelissä lapsi pääsee sovittelemaan palomiehen saappaita.

Tarinan aluksi eläinhahmot puuhailevat paloasemalla. Hälytyksen tullessa hypätään auton puikkoihin ja karautetaan palopaikalle pelastamaan talon asukkaita ja sammuttamaan tulipaloa.

img_3783-1

Pelin tempo on rauhallinen ja käyttöliittymä sopivan helppo. Tarina etenee omaan tahtiinsa, ja lapsen tehtäväksi jää (kuvallisten) ohjeiden noudattaminen. Palomiehille puetaan varusteet sormella raahaamalla, paloautoa ohjataan rattia kääntämällä ja letkulla ruiskutetaan vettä palopesäkkeisiin.

Välillä palomiehille saa ojentaa näiden puhekuplalla pyytämiä varusteita.

Peli etenee kohti onnelista loppuaan kuin itsekseen alkaakseen taas uudelleen alusta. Mokaamisen mahdollisuutta ei siis kokemattomallakaan pelaajalla ole.

img_3782-2

Peli tarjoaa vauhtia ja jännitystä pienille pelaajalle sopivina annoksina. Tulipalo ei oikeasti ole vaarallinen eikä kukaan pelihahmoista voi oikeasti satuttaa itseään.

Palavassa talossa palomiehiä odottavat asukkaat näyttävät kuitenkin pelokkailta ja itkevät ennen kuin pelaaja saapuu avuksi. Jokainen voi kuitenkin olla tässä pelissä sankari ja rientää vaaralliseen paikkaan pelkäävien avuksi.

img_3786-2

Peli sopii noin 3-7-vuotiaille. Pienimpien kanssa kannattaa pelata ainakin ensimmäinen kierros yhdessä.

Peli ei sisällä kolmansien osapuolten mainoksia tai lisäostoja. Peliin ei tarvita luku- tai kirjoitustaitoa.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Firefighters
Androidille peli löytyy täältä:
Dr. Panda FirefightersKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *