Dr. Panda antaa askarteluideoita pienille taiteilijoille

Taideluokka-pelissä askarrellaan virtuaalisesti. Sovellus on luovuuteen kannustava ja sen avulla voi saada ideoita myös reaalimaailman askarteluhetkiin.

Aluksi valitaan tökkäämällä askartelupöydän ympärillä istuva eläin, jonka johdolla aletaan tehdä taidetta.

Tarjolla on ainakin savikipon dreijaamista ja maalaamista, perunaukkelin kokoamista, paperisen lumihiutaleen leikkelyä sekä hyrrän taittelua ja koristelua.

Pelissä saa askarrella vapaasti haluamaansa työtä niin kauan kuin haluaa. Töistä saa tehdä juuri sen näköisiä kuin mielii, ja kesken kaiken voi myös vaihtaa askareesta toiseen.

Askarteluvaihtoehdot ovat keskenään mukavana erilaisia, ja tekemistä riittää pitkäksi aikaa. Virtuaalimaailmassa lapsi pääsee kokeilemaan asioita, joita ei vielä ehkä muuten saisi itsenäisesti kokeilla, esimerkiksi saksien käyttämistä.

Toki pelissä näkyviä askarteluita voi kokeilla ihan oikeastikin sovellusta inspiraation lähteenä käyttäen.

Eläimet juhlistavat valmista askartelutyötä hurraamalla. Epäonnistua ei voi!

Taideluokka sopii mielestäni parhaiten 3-5-vuotiaille. Käyttöliittymä on juuri sen verran monimutkainen, ettei ihan pelkällä tökkimisellä välttämättä onnistu. Vanhempien opastuksella toki nuorempikin voi digitaalista askartelua kokeilla.

Peli on temmoltaan mukavan rauhallinen. Se ei sisällä puhetta, lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia. Vanhempien osiossa on linkkejä muun muassa Facebookiin, mutta osio on lapsilukon takana.


VINKKI: Muihin testaamiimme Dr. Panda -peleihin voit tutustua täältä.

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Art Class
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Pandan taideluokkaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *