Ryhmä Haun uusi koira on Tracker – suomeksi Valpas

img_2299

Ryhmä Hau -kännykkäpeli se vain hamuaa meiltä roposia kerta toisensa jälkeen. Ja mehän maksamme, sillä vaikka pahin pentuhuuma on 6-vuotiaalla jo takana, on Ryhmä Hau vieläkin aika kova juttu.

Ryhmä Hau -peliin tuli ennen joulua jälleen uusi kenttä. Ja uusi koira!

Voit lukea laajemman jutun Ryhmä Hau -pelistä tästä linkistä!

Isokorvainen Tracker, suomalaiselta nimeltään Valpas asuu viidakossa. Sen erikoistaito on superhyvä kuulo ja se puhuu espanjaa. Uudessa kentässä se seikkailee yhdessä Kajan kanssa.

Nickelodeonin Paw Patrol Rescue Run -peli on ollut meillä kovassa käytössä jo lähes pari vuotta. Pelissä juoksutetaan koiria, kerätään luita ja tehdään erilaisia tehtäviä. Viimeksi pulitin pari lisäeuroa, jotta saisimme peliin silloisen uutuuden, Haltin. Nyt sitten oli Trackerin vuoro.

Sovellus tuntuu lisäkenttineen aika kalliilta, mutta melkein mukisematta minä sen pari euroa tähän taas lisää tuhlasin. Peli on kuitenkin ihan jees ja lapsi erittäin täpinöissään.

Paw Patrol poikkeaa monista muista pelaamistamme peleistä sillä tavalla, että siinä puhutaan englantia ja siinä mainostetaan lisäostoja (näitä uusia kenttiä).

Olen periaatteistani huolimatta kuitenkin päätynyt hankkimaan pelin lapselle, koska se on muuten laadukas ja hahmot mieluisia.

Lue myös: Ryhmä Hau -elokuvassa on mukana uusi koira Lilli – ikäraja 7

Voit ladata Ryhmä Hau -pelin:
iPadille: Paw Patrol – Rescue Run HD
iPhonelle: Paw Patrol – Rescue Run
Android-laitteille: Paw Patrol – Rescue Run HDPaw Patrol – Rescue RunKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *